Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-3Napja barnazok, mitol...

2-3Napja barnazok, mitol lehet? Kicsit meg vagyok ilyedve, valaki segitene?

Figyelt kérdés

2-3napja barnas,nyakos folyasom van. A menstruacioig,meg 2het van. Mensi elott egy ket nappal szokott barna folyasom lenni,de biztos nem elotte 2hettel. Kisse megvagyok ilyedve,valaki tudna segiteni hogy mitol lehet?

Elvileg a naptar szerint,termekeny idoszakomban vagyok,szexelni nem szexelunk mar napok ota,egy csomo gyogyszert kellett szednem az elmult 2-3hetben. Antibiotikum,gyulladas-fajdalomcsillapitok stb.

2017. jún. 10. 09:53
 1/6 A kérdező kommentje:

*ijedve

Bocsanat

2017. jún. 10. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Állítólag ovukor is lehet barnázás,bár nekem még sohasem volt ilyen :/
2017. jún. 10. 11:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Lehet,remelem csak ez,es semmi komoly.

Csak ketszer voltunk egyutt mensi utani elso nap,azota nem,es nem is leszunk,mert sokat dolgozunk,este talalkozunk csak,hulla faradtan,orulunk hogy elunk,es bealszunk mindketten mindig.

Remelem azert,nem vagyok terhes sem.

Majd tesztelek egyet,jovoheten,meg orvoshoz is megyek.

2017. jún. 10. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet a sok gyógyszer miatt egy kis átmeneti hormongond. Nálam is volt már ilyen, nem egyszer. Egy ilyen ciklus miatt szerintem nem kell aggódni. Ha állandósulna, akkor érdemes lehet utánajárni.
2017. jún. 10. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: így esélytelen a terhesség,más ,,gond,, van akkor.
2017. jún. 10. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi 1-es! Mar elmult,nem tudom mi lehetett,de biztos semmi komoly
2017. jún. 11. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!