Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség kiszámolásában...

Terhesség kiszámolásában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Barátnőmről van szó.

Vasárnap (május 7.) 1 hetes késésnél tesztelt pozitívat.

Ma a doki azt mondta, kb 3 hetes terhes, még semmi sem biztos.

Utolsó menstruációja április 10-én kezdődött. De ha április 30-án kellett volna megjönni a menstruációnak, akkor mikor lehetett peteérése?

Csak mert másfél hétig nem is volt itthon.

2017. máj. 9. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Április 10-től 30-ig az csak 3 hét. Ilyen rövid 21 napos a ciklusa? Ha tényleg április 10én volt a mensi első napja, akkor tegnap volt 4 hetes. 21 napos ciklusnál pedig elvileg a 7. nap körül van ovuláció. Bár szerintem ez nagyon rövid ciklus.
2017. máj. 9. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Van olyan hónap, hogy 2x menstruál
2017. máj. 9. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Ha rendszertelen a menzesze, akkor bármikor lehet peteérése, söt akiknek rendszeres, azoknál is már elöfordult, hogy az elözö menzesz elött közvetlen, a menzes utáni pár napban, söt akár a menzesz alatt is lehet peteérése.

De így, hogy semmi rendszere sincs, még csak saccolni sem lehet a terhességet.

Az orvos meg a terhességi heteket az utolsó menzesz elsö napjától (itt ápr. 10) számolja, mert ez az egyetlen biztos adat egyelöre.

2017. máj. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!