Ma vagyok a 10. 'dik dpon és közép barna folyasom van minimálisan. Mi lehet Beágyazodas, vagy megfog jönni?
Barnázás, ha nem baba miatt van (nekem egyik terhességnél sem volt) akkor hormonproblémára utal. Egyáltalán nem normális a barnázás mensi előtt. Akkor sem, ha sok nőnek van. Lehet csak kicsi gond van és ezért nem is foglalkoznak vele, de akkor sem normális. Progi hiányra utal és egy nő, ha babát szeretne ezt elmegy és kivizsgáltatja.
Beágyazódási vérzés szokott lenni, de az konkrétan pár csepp sokszor alig lehet észrevenni és kb 100 nőből 1nek van.
Bármi lehet, pár nap és kiderül :) Drukkolok, mert gondolom babát szeretnétek. Nyilván, ha neked nem szokott ilyen lenni soha, akkor lehet reménykedni :)
Nekem a második terhesség így indult,de akkor már a teszt is kimutatta,azért volt gyanús,mert 5 nappal előtte kezdődött,nem sok volt,de nem sima barnázásnak tűnt,hanem piros is volt benne.Utána kiderült,hogy haematoma volt.
Gondolom voltál már kivizsgáláson,mit mondott a doki,miért nem jön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!