Vetélés után miért van korai peteérésem?
Figyelt kérdés
Ez h.lye kérdés,de hátha vki ésszerű magyarázatot tud. Mindig középidőben van pém. Most 4 nap késéssel elvetéltem, 7. Ciklusnapon jött a hasszurka, hőleesés és estére nyák. De ilyen korán sosem volt... Ráadásul vetélés után, emiatt lehet???2017. jún. 8. 23:08
1/5 anonim válasza:
Nekem vételes utáni harmadik ciklusban a 7 ciklusnapon volt a pé. Az a hónap sikeres is volt.
A terhesség és a vételes megborithatja a hormonokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia, megkérdezhetem, hogy kellett-e műszeres befejezés? Ezek szerint minden rendben volt utána?
2017. jún. 9. 08:27
3/5 anonim válasza:
4nap késéssel elvetéltél? Nem lehet hogy csak valami oknál fogva késett?csináltál akkor tesztet?szerintem ha elvetéltél,akkor korai még a peteérés mert az is előfordulhat,hogy ez miatt a következő vérzésed is más lesz.tapasztaltból írom csak.
4/5 anonim válasza:
Már 8 hetes volt a terhesség, de nem volt embrió sem. Műszeres befejezés volt. 2 hónapot kellett várni, a harmadikban jött a baba. Februárban született.
Minden rendben volt a terhességgel, ami nem, az nem a vételes miatt volt (diabétesz, magas vérnyomás).
#1 vagyok
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, halvány pozi és 4 nap múlva megjött. Innen tudom.
2017. jún. 9. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!