Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 nappal ovuláció után erős...

8 nappal ovuláció után erős görcseim vannak, mint menzikor. Soha nem szokott lenni, még menzikor sem. Lehet, hogy végre összejött a baba?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 10:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam... Soha nem szokott lenni görcs még közvetlenül menzi előtt sem.. Előre köszönöm a válaszokat.. K
2008. okt. 16. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Az erős görcs nem jó jel, legalábbis babára nézve. Megjön érzés és hasszurka lehet, de görcs nem.

Mindenesetre szorítok!

2008. okt. 16. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.. Mindenesetre már elmúlt. Reggel tartott kb 15 percig és délelőtt szintén kb negyed óráig. Remélem nincs gond. :-(
2008. okt. 16. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2008. okt. 16. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
hello azóta mi történt veled?
2009. dec. 1. 12:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia. AMikor ezt a kérdést irtam, akkor nem lettem terhes. Januárban kiderült hogy van egy nagy petefészek cisztám, amit meg kellett műteni. Aztán terhes lettem most nyáron, de sajnos elment a baba.

És most? Még nem igazán tudom. VAn egy kétesélyes tesztem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009. dec. 1. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
én látom a 2. is
2009. dec. 3. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!