Ginger0123 kérdése:
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!most lesz 4 hónapja hogy nem szedem a fog.gátlót (babát szeretnénk) a gyógyszer elhagyása után 28 ról 32 re nőt a ciklusom de napra pontosan megjön. most viszont jövőhétre nem várom és pontosan 1 héttel a mensi előtt vagyok. A mai napon bocsánat pisilés után a wc papíron pici barna "maszatot" tapasztaltam de annyi és nem több. Volt hasszurka és egyszer hirtelen befeszült az alhasam.Lehet ez a terhesség jele? Köszönöm a válaszokat!2017. jún. 7. 15:39
1/3 anonim válasza:
Ez barmi lehet. Majd ha nem jonne meg, tesztelj.
2/3 anonim válasza:
Szerintem még ne keress jeleket. Nem másért, de még bármi lehet. Ha ezen pörögsz, tudat alatt is blokkolhatod a dolgot.
Várd meg amíg késik...nem másért de ha esetleg megjön a nemvárt, tán könnyebben fogod átvészelni és nem fogsz rágörcsölni a dolgokra.
Drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnétek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :) én nagyon remenykedek azért :) ilyennel még nem talalkoztam sosem,hogy menszesz előtt egy héttel ez legyen. De hátha! :) kivárom a jövőhetet és tesztelek ha nem jön a nem várt :)
2017. jún. 7. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!