Lilu8989 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az elmúlt 2 vagy3 hónapban elég kuszan jött meg.hol 2hetes ciklus,hol huszon valahány. Utoljára május 12 vagy 18. jött meg.bocsi de már ense tudom követni. Na az a helyzet most hogy menszim után pár nappal,sokat voltunk együtt a párommal, és kB két napja fájdogal az alhasam mintha megakadályozása jönni, biztonság kedvéért használtam tampont,(nem voltam WC közelben) és mikor hazaertem megneztem hogy meg jött e.de csak ilyen halvány barnás valami volt,nem sok(vagyis nem az egész tampon),ez tegnap kezdődött,és ma is van.ráadásul a melleim is érkeztek hirtelen fájni, párom mikor atolelt este alig tudtam elviselni, melltartó is zavar. És mintha szedulnek is kicsit,és enyhe hányingerem van.szerintetek ez utalhat terhességre? (ÁM 2 napja augmentint szedek,ha jelent ez vmit). Holnap mennek nodokihoz.és am 3 éve vagyunk együtt a párommal és nem vedekeztunk sosem és most van először ilyen.köszi a válaszokat.27/l2017. jún. 7. 14:33
1/11 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni megmondani neked, nem látunk beléd.
Vagy terhes vagy, vagy egy szimpla hormonzavar ami összekuszálta a ciklusodat. Csinálj holnap reggel, első vizelettel egy tesztet, és okosabb leszel.
2/11 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még nekem ilyen,azért is kérdeztem meg,mert már nagyon szeretnénk babut :(
2017. jún. 7. 14:40
3/11 anonim válasza:
Tesztelj, mert még a doki sem fog látni semmit.
De nyilván nem ok vmi, így 3 évet figyelembe véve.
5/11 A kérdező kommentje:
27 vagyok igen,és még nincs gyerekem. Normális válaszokat kértem, nem mindenki tudja elsőre hogy mi van. A másik, reggel megyek nodokihoz neki is elmondom, de előtte akkor csinálok tesztet
2017. jún. 7. 14:50
6/11 A kérdező kommentje:
A másik ami miatt kérdeztem hogy olvastam lehet ez a jele a korai terhessegnek
2017. jún. 7. 14:51
7/11 anonim válasza:
Ha 3 év védekezés nélküli szex mellett nem lettél eddig terhes, akkor érdemes lenne már egy rendes kivizsgálás.
8/11 A kérdező kommentje:
Vmi hormon miatt nem jött össze eddig. Asszem a prolaktin szintem volt magas
2017. jún. 7. 15:36
9/11 A kérdező kommentje:
Mai nappal megjött, úgyhogy nem babuci volt ;(
2017. jún. 8. 10:52
10/11 anonim válasza:
És már nem magas a prolaktinod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!