Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezüst kolloid szedése után...

Ezüst kolloid szedése után kiknek sikerült teherbe esniük?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak irrigálásra használom (természetesen higítva) és nekem nagyon bevált, azóta semmi fertőzésem nincs, előtte folyamatosan visszatérő fertőzéseim voltak, bármilyen gyógyszert, kúpot is használtam. Szóval nálam bevált. De babám még nincs, most vagyok túl az első inszemen, talán sikerült, reménykedek. Egyébként a meddőségi központban is volt akinek javasolták, hogy irrigálásra használja. Úgyhogy annyira nem lehet hülyeség szerintem.
2010. máj. 18. 14:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti és utolsó válaszolóknak köszönöm, hogy pozitivat is irtatok róla és sok sikert az inszemhez, remélem, hogy sikerrel jártál kedves második levéliró:))

Én is csak jókat olvastam róla, bár itt is mint mindenhol vannak ellenkező válaszok a gyógyszeripar nem is fogja nagydobra verni, mert akkor az antibiotikumot nem vennék meg az emberek.

2010. máj. 18. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező , én is szedtem , a minden hónapban visszatérő hüvelygombára és bakteriális fertőzésre ,nem tudom miért tért vissza folyton mindent megtettem azért ,hogy elmúljon de kúpok ,gyógyszerek ideig-óráig hatottak. Végül elkeseredésemben ezüstkolloidot kezdtem szedni talán 1 hónapig. És láss csodát ,teljesen megszűnt a problémám :) nagyon boldog voltam, vagyok. Aki babás lesz utána az azért lehet mert a tünet nélküli kis gyulladásokat is megszünteti,amik állhatnak meddőség hátterében. De nálunk ezek szerint bonyolultabb a dolog. Minden vizsgálati eredményem szuper ,bár páromnál adódtak most gondok. Úgyhogy most várakozunk fél évet kaptunk aztán inszem.
2010. máj. 21. 16:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló örülök, hogy használt Neked az ezüst kolloid, sok sikert az inszemhez:)))

Egy jó tanács, hogy a párod szedjen buzacsiraolaj kapszulát a jobb spermakép eredménye miatt, sejtmegujitó a hatása az E vitamintól:))

Neked is jó lenne ha szednéd, mert erősiti a méhfalat is napi 3x1 kapszulát.

2010. máj. 22. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a tanácsot ki fogjuk próbálni :)
2010. máj. 23. 09:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem, szivesen:)))
2010. máj. 23. 11:39
 17/17 anonim válasza:

Az utolsó válasz óta eltelt közel 4 év. Mivel az ezüst kolloiddal kapcsolatban valami mást keresgéltem a neten és ezt is felhozta mint találatot a keresö, az jutott az eszembe ha én 4 év útán rátaláltam egy keresés miatt akkor más is rátalálhat,ezért irnám le a véleményem.

Én ugyan férfi vagyok és már nagyok a gyerekeim,nem érint ez a feltett kérdés. Viszont szomorúnak tartom,hogy vannak akik kapásból elitélnek valamit kellö tájékozottság nélkül is. Ha én ráütök egy kalapáccsal az ujjamra,nem feltétlen hibás eszköz a kalapács és nem tehetjük betiltott eszközök közé. Másrészról meg gondolkodjuk logikusan. Kezdjük ott a kérdést miért használták ösidök óta az ezüstöt minden napi használatra. Étkészletet, ékszereket gyártottak belölle. Persze ez a gazdagok kiváltsága volt. Amikor ezüstböl kanalat készitettek vajon fényüzés volt a cél vagy más is ? A kérdésre talán az adhat választ, a gazdagok ezüst étkészlettel ettek, ittak. Amikor például a pestis végig söpört egész európán kik haltak meg ? Elsö sorban a szegények. A gazdagok a papok akik ezüst étkészletet használtak nem fertözödtek meg. Voltak gyógyitók akik a leprások a pestises emberek közt jártak, megérintették öket, gyógyitották öket, mégsem kapták el. Ugorjunk napjainkba. A gyógyszergyárak hatalmában lévö orvos tudomány talán még a mai napig is ellenzik az ezüst kolloidot. Bár már kapható patikában is. Viszont tudta-e valaki mi az az egyetlen egy dolog amikor minden ellenzés, ellenérv ellenére mégis használta a gyógyászat, a kórházak ? Talán sokan nem tudják amikor megszületik egy baba, kimossák a szemét. Nem antibiotikummal mossák és mosták, hanem ezüst kolloiddal. Itt megjegyzem, ezért rejt veszélyt az otthoni szülés,mert ezt sokan nem tudják.

Az is köztudott az embernek (és minden élölénynek) szüksége van minden féle ásványi anyagra. Ahogy kell a vas,magnézium,nikkel és még sorolhatnám, szükségünk van ezüstre, rézre, aranyra is. A gondok pontosan abbol erednek ha hiányos az ásványi anyag bevitelünk vagy nem megfelelö az összetétele. Manapság már szinte alig van kapcsolatunk rézzel,ezüstel és arannyal. Minden müanyag,rozsdamentes acél, jobb esetben is csak vasbol készült. Aki utána olvas a neten az felfedezheti az ezüst hatását, müködését. Röviditsünk, fertötlenit. Elpusztitja a baktériumokat, gombákat. Vannak betegségek amiket ezek okoznak. Tehát ha abbol indulunk ki,hogy a nöknél a meddöséget és egyébb gondot gyulladás,baktérium okoz, ez egy kiválló eszköz a kezelésre. De sajnos azt is látni kell a mai internet világában sokan vissza eélnek, kihasználnak dolgokat nem foglalkozva a következményekkel.

Vannak akik pusztán pénz szerzés céljábol árusitanak olyan terméket aminek köze sincs az ezüsthöz illetve nem kellö tudás birtokában készitenek. Na ezek az emberek akik az igazi kárt okozzák. Én biztos vagyok abban aki azt irta beszürkült töle, vagy hogy mérgezö az egy ilyen terméket fogott ki, vagy nem volt tisztában azzal érzékeny a szervezete az ezüstre. Mint bármi más dolognál amit ujdonságként kezelünk, elötte mindig ellenörizzük le, járjunk utána, próbáljuk ki és ne kezeljük fent tartások nélkül. Ami nekem gyógyszer az lehet másnak méreg, és forditva alapon.

A fökérdésre a válaszom nekem az lenne szerintem nagyban segithet ez az eszköz ebben a dologban is. A mesterséges megtermékenyités az orvosoknak nagyon jól jövedelmezö forrás. Sokuk nem fogja ezt elmondani a páciensnek hogy használja ezt, inkább hagyja kinlodjon, küzködjön, fizessen kemény pénzeket ha akar valamit. Az orvos gyógyit, nem oktat. És ezt ne feledjük el.

2014. ápr. 21. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!