Ezüst kolloid szedése után kiknek sikerült teherbe esniük?
Szia! Engem az anyosom kerget ezzel az ezust maniaval a sirba, allandoan azzal jon hogy szedjuk, igyuk mert nem leszunk betegek, megved mindentol, soha nem lesz semmi bajunk, mindenre jo. (mint a bazi nagy gorog lagiban a vindex vagy mi volt az a spray amit a faszi mindenre fujkalt...)
El is mosolyogtam magam amikor elkaptak a hanyas-hasmenest, utana meg taknyuk-nyaluk egybe folyt a nathatol.. Na szoval ennyit az ezustrol. Szerintem legalabbis.
akkor olvasgass egy kicsit. különösen erre a mondatra hívnám föl a figyelmet:
"Az ezüstkolloidot az antibiotikumok felfedezése előtt (!) használták. Ekkor a főleg orrcseppekben használt ezüstkolloid kiterjedt ezüstmérgezésekhez vezetett. Az ezüstmérgezés során az ezüstsók a bőrben, szemben és a belső szervekben rakódnak le és a bőr ezüstszürke színűvé válik. Amikor ezek a mellékhatások (úgy bizony, mellékhatások!) nyilvánvalóvá váltak, akkor az orvosok befejezték a szer használatát. Az amerikai gyógyszerkönyv 1975 óta nem tartalmazza az ezüstkolloidot."
Kedves kérdező,neked meg el kéne fogadnod,hogy nem minden válasz sikeredik olyanra amilyenre Te vársz és különböző emberek,különböző véleményeit olvashatod itt.Ez az oldal ezért van.
Egyáltalán nem negatívan állnak a kérdésedhez a válaszolók,hanem éppenhogy a tapasztalatokat írták le.
Amúgy sz@rt sem ér az ezüst kolloid.
csak már minden csodaszert be lehet mesélni annak,aki görcsösen babát akar.
Hidd el.
Kedves kerdezo!
Ne haragudj ha megbantottalak, nem allt szandekomban, en csak a sajat tapasztalatomat irtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!