Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete volt missed ab-om. Már...

Grófházy kérdése:

2 hete volt missed ab-om. Már nem vérzek, és minden ok. Így is "be kell öltöznie" a páromnak, a szexhez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

szi ahogy ertem abortuszod volt de mar nem vérzel az jo de 6 hetet kéne várj a következő egzütletitig ha ez érdekel fejsd ki bővebben

üdvz. B Viki

2008. okt. 16. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a spontán vetélésem (műtéti befejezéssel) után 3 héttel visszamentem az orvosomhoz. Szerintem Te is menj el egy kontrollra, és ha mindent rendben talál, akkor már nyugodtan szexelhettek (esetleg kérdezz rá). Nekünk 3 hét után már lehetett...
2008. okt. 16. 12:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es.el kellett venni a babát,mert nem volt szívhangja.Sajnos.pedig nagyon akartuk.A dokim nov.elejére rendelt vissza.hááát,az még messze van :)
2008. okt. 16. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem kockáztatnék a helyedben! Nekem is volt 2 missed AB-m, de mindkétszer kivártuk a 6 hetet. Inkább, mint h vmi baj legyen, ami esetleg csak utólag derül ki (mondjuk, amikor újra próbálkozik az ember egy babával)!! Sztem abszolút kibírható a 6 hét, de ha nem bírjátok, akkor húzzon a párod gumit! Semmi szükséged vmi fincsi kis bacira!

De én azért kivárnám a 6 hetet. A kontroll után már nyugodtan szexelnék, előtte biztos nem!

Persze Te tudod. Én így csináltam, a kh-ban is ezt javasolták.

2008. okt. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!