Az ilyen gyakorlat segít a teherbe esés ellen?
Hetek óta beszéltem egy lánnyal,pár napja találkoztunk is és a sok beszed miatt megkívántuk egymast és kihasználtuk hogy üres a lakásuk. Tusolni ment utána én,aztán hatalmas előjáték,jól meglepődtem mit műveltek a nyelvemmel. És megakarta hálálni,mondta hogy fekudjek hanyatt,finoman orálozott,majd megcsókolt (tudom ez undi,de akkor nem gondolja át az ember) és csók közben beleült,mondom állj állj állj, nincs gumi, mondta hogy nem is kell szedi a gyógyszert és ki ne merjen húzni élvezéskor se,mert szereti érezni.
Jó oké csináltuk ,majd el élveztem és a lány a padlón a szekrénynek támasztva magát gyertyaállást csinált,miszerint ilyenkor a sperma nem éri el a petét mert a pete messzebb lesz és a gyógyszer mellett ez is hatásos. Valóban az ,sose hallottam erről? 20F
Tényleg kezd az egész úgy tűnni hogy ez kamu..
Egy 20 éves embernek nem jut el az agyáig hogy úgy hova folyik a sperma? Ez baromság.
Először félsz hogy terhes lett, majd amellett kampányolsz hogy te akarod felnevelni.
Nem értem mi a jó az ilyen kérdésekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!