Az ilyen gyakorlat segít a teherbe esés ellen?
Hetek óta beszéltem egy lánnyal,pár napja találkoztunk is és a sok beszed miatt megkívántuk egymast és kihasználtuk hogy üres a lakásuk. Tusolni ment utána én,aztán hatalmas előjáték,jól meglepődtem mit műveltek a nyelvemmel. És megakarta hálálni,mondta hogy fekudjek hanyatt,finoman orálozott,majd megcsókolt (tudom ez undi,de akkor nem gondolja át az ember) és csók közben beleült,mondom állj állj állj, nincs gumi, mondta hogy nem is kell szedi a gyógyszert és ki ne merjen húzni élvezéskor se,mert szereti érezni.
Jó oké csináltuk ,majd el élveztem és a lány a padlón a szekrénynek támasztva magát gyertyaállást csinált,miszerint ilyenkor a sperma nem éri el a petét mert a pete messzebb lesz és a gyógyszer mellett ez is hatásos. Valóban az ,sose hallottam erről? 20F
Hú babám....ezt be.xoptad.
Ilyeneket akkor szoktak csinálni egyes nők, amikor teherbe akarnak esni.
Azért állnak fejre meg gyertyába, hogy a sperma biztosan és gyorsabban oda jusson ahova kell.
És vajon szedi e a gyógyszert?
Helyedben imádkoznék, hogy ne essen teherbe.
Vannak bajok.. Komoly ez a kérdés?
Imádkozz, hogy a lány teste ne olyan legyen, ami már egy "nézéstől" is olyan termékeny, hogy csak na.
Vannak ilyen módszerek, amit a lány csinált a teherbeesés segítésére. De ez nem írott szabály... megnyugtatlak.
Még így sem 100%, hogy terhes lesz.
De elkeserítelek: biztos lehetsz benne, hogy ezt nem azért csinálta, hogy ne legyen terhes.
Amúgy hogy a retekbe tudsz megbízni ennyire egy olyan nőben, akivel pár hete beszélgetsz csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!