Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki AZALIA fogamzásgátlót...

Aki AZALIA fogamzásgátlót szed, meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
Eddig inkább csak negatív tapasztalatokat olvastam róla (vérzés, tej csökkenése). Van valaki, aki jó véleménnyel van róla? Megvan a recept, de nem tudom kiváltsam-e...
2010. máj. 17. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Tejcsökkenést nem tapasztaltam, eleinte időnként vérezgettem, kb. havonta, de csak 1-2 napig és nagyon enyhén (szóval jobb volt, mint a rendes fogamzásgátlók a megvonásos vérzésekkel...), de aztán sokáig nem. Most 14 hónapos a fiam, egyszer-egyszer szopik kicsit, szerintem hó végére leszokik róla, és most kezdtem el újra menstruálni mellette, de most is nagyon enyhe volt és 2 nap. Szóval nekem nem voltak komoly panaszaim, és mindenképpen megérte számomra a biztonság.
2010. máj. 17. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én abszolút meg vagyok elégedve vele. A tej mennyisége nem csökkent. Menzeszem nincs a szedés alatt, havi egyszer barnázgatok, de azt is csak egy napig.
2010. máj. 18. 07:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
2010. máj. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!