Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék venni olyan mikroszk...

Szeretnék venni olyan mikroszkópot ami a peteérést mutatja! Mi az? Hogy kell kérni?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk sajnos sikertelenül.Szeretném kipróbálni.Sokat olvastam itt róla.Hogy működik?Mennyire hatásos?Légyszíves segítsetek.
2008. okt. 16. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
bemész a gyógyszertárba és meg mondod hogy ovulácios mikroszkopot szeretnél venni!csak ennyi ott meg meg nézik hogy van e nekik ha nincs el mész másikba és ott kérsz!
2008. okt. 16. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
elsö válaszolo vagyok!nyállal vagy hüvely váladékkal lehet csinálni!ha nyállal csinálod akkor elötte egy órán keresztül lehetöleg ne egyél meg ne igyál!vagy kis kör alaku formák jönnek ki->akkor nincs pete érésed de ha páfrányszerü egybe érö kis vonalak jönnek ki akkor van pete érésed!mellesleg akkor is ezt mutatja ha terhes vagy!remélem érted de a papirjára minden le lesz irva!
2008. okt. 16. 08:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Olvastam olyan tesztről ami olyan mint a terhességi teszt 5 db van egy csomagban.Olyanról is amit ha egyszer megveszem azt addig használhatom míg mondjuk el nem törik, nem csak ilyen egy alkalmas engem ez érdekelne.
2008. okt. 16. 08:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. okt. 16. 08:09
 5/8 Grófházy ***** válasza:
Az ovu mikroszkópokból van több féle.A maybe baby 4000 ft körül van,a PG53 pedig 2000 körül.Kb 1 hónap mire megtanulod helyesen értékeli az eredméyneket.Van olyan ovu teszt is olyan mint a terhességi teszt.Rossmannban.dm-ben vehetsz,de 5 db 2000 ft körül van,és ezt 1 ciklus alatt elhasználod.teszveszen tudsz venni 20 db-ot 2200 ft-ért.Nekünk bevált.tök egyértelmű.ha beírod a keresőbe,hogy ovulációs teszt,akkor kidob párat.És drinoczit ajánlom.pufi borítékban pár nap múlva küldi.Korrekt a csaj,előre át kell utalnia pénzt.
2008. okt. 16. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha rám hallgatsz nem veszel olyan mikroszkópot. Én is kipróbáltam, még az uramnak is azt mutatta, hogy fogamzóképes:D Inkább próbálkozz az ovulációs teszttel.

2008. okt. 16. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is rendelkezem ilyen mikroszkóppal és több hónapon keresztül is használtam (hüvelyi váladékkal), de egyszer sem mutatta ki a peteérést, ami pedig biztosan volt, ugyanis az ovu teszt kimutatta és teherbe is estem. Szóval inkább az ovu tesztet válaszd, mégha drágább megoldás is!

2008. okt. 16. 11:26
 8/8 Grófházy ***** válasza:
hello.3-as vagyok,de amikoszkópot illetően egyetértek 4-essel.Én már meg is szabadultam tőle,mivel nem mutatott soha semmit.Viszont a csík ovu teszt rögtön,és sikerült is!!!
2008. okt. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!