Szerintetek a stressz (főképpen munkahelyi) befolyásolhatja-e a teherbeesést, akár természetes, akár mesterséges megtermékenyítésről van szó? Van esetleg bármilyen tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van köztetek esetleg olyan, akinek olyan volt a munkája, hogy emberekkel kellett dolgoznia, stressz is volt s mégis sikerült teherbeesnie?2017. jún. 3. 15:06
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsók!
Köszönöm szépen a válaszotokat! Nagyon kedvesek vagytok! Ment is a zöld kéz! Én is már arra álltam rá, hogy nem foglalkozom a munkával (nagyon szeretem a munkám, de nem ér annyit, hogy idegesítsem magam) illetve több hobbit is találtam. Már a babatéma sem foglalkoztat úgy. Szeretnék babát persze, s úgy vagyok vele, hogyha már meg voltak a kivizsgálások, s minden rendben, illetve inszeminációk jönnek, akkor már csak idő kérdése, s jönni fog Ő! Ha sokat foglalkozna a témával az ember lánya, nem hiszem, hogy hamarabb jönne a baba! S mindenkinek nagyon gratulálok a babához! :)
2017. jún. 6. 12:14
12/14 A kérdező kommentje:
Nyár, napsütés, Balaton, lazán kezelt munkahelyi dolgok, edzés, egészséges életmód, E-D vitamin, babatéma elfelejt, ÉÉÉÉSSSS! 2 napja teszteltem pozitívat!!!!! :D
2017. aug. 18. 19:30
13/14 anonim válasza:
Gratulálok.
Pont írni akartam, hogy nekem sokat segített a kirándulás és egy kis sport.
14/14 anonim válasza:
Otthoni magáneleti és munkahelyi dolgok negatívak és a görcsösen akarsz babát nehezíti a terhességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!