Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veteles utan nehezebb teherbe...

Veteles utan nehezebb teherbe esni?

Figyelt kérdés

Egy ismerosom ezt mondta, hogy ha volt mutet konnyebb ha nem akkor nehezebb.. nem tudta megmondani miert. Csak így tudja.

Nekem nem kellett mutet hál Istennek, próbálkozhatunk azonnal tovább. Bár mi kivarjuk inkább mire megjön egyszer es majd utána.

Szedek vitaminokat , mast nem és a párom is szed vitamint.

2017. jún. 2. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, én is jobban szoktam érezni magam tőle. :) Hajrá, még van hátra 7 hónap belőle!
2017. jún. 2. 21:38
 12/25 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. Kedves vagy.:)

Nagyon remelem h sikerrel járunk!!

2017. jún. 2. 21:40
 13/25 anonim ***** válasza:

5 hetesen vesztettem el a babát, kitisztult. Nem volt műtét. A kövi hónapban ismét nem jött meg. Hívtam a dokim, azt mondta teszteljek.

Gyönyörű pozi tesztem lett :)

Már 2 éves a lányunk

2017. jún. 2. 21:51
 14/25 A kérdező kommentje:

Az én dokim 3 honap várakozast mondott. De kontrollon mar egyet sem.. aztan megint hármat.

Szval mi varunk egyet. Bar megunnepeltunk egy munkaval kapcsolatos dolgot es egyutt voltunk vedekezes nelkul termekeny idoszakban de nem hinnem h siker lenne belole.:)

2017. jún. 2. 22:11
 15/25 anonim ***** válasza:
én is hallottam hogy ugy van ahogy irtad meg itt is sokan vannak vele igy hat en nem tudom... volt egy missed ab.om 2015 máj 9. aztán 2016 aug. 8. és most megint terhes vagyok 8-9 hetes. szoval nekem kb 1 év :) de most pár nappal termékenyültem meg mint tavaly :D nem szabad feladni...
2017. jún. 3. 08:06
 16/25 anonim ***** válasza:
2013 novemberben volt az első spontán vetelesem(6hetesen) , 2015 áprilisban a második (szinten 6hetesen) és 2017 január 31 műszeres befejezés(13 hetesen) . Nekünk még nem sikerült .
2017. jún. 3. 09:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem műtéti befejezés volt, 6 hónap szünetet javasoltak,de csak 3at vártunk ki és a műtét utáni 5. hónapban terhes lettem. Az elvesztett babára pedig 9 hónapot vártunk, a kisfiamra ha úgy nézzük 2 hónapot, mert 3hónapot nem próbálkoztunk. Mára már 10 hónapos.
2017. jún. 3. 11:40
 18/25 A kérdező kommentje:

Sajnalom h mindezeken nektek atkellett menjetek..es drukkolok annak akinek még nem sikerült, h miharabb kideruljon mi a gond.

Nalunk negativ vercsoportom volt a baj állitolag.. de meg igy se kaptam Anti D injekciot mert keson derult ki.. de ez mar mas tema

Koszonom h irtatok, próbálkozunk tovább. Parom szerint abbol az egy alkalombol ami most volt baba lesz. De mindig ezt mondja.:) optimista

2017. jún. 3. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Úgy legyen! Az spontán volt és nem csak az volt a célja hogy baba legyen belőle, így simán lehet :)
2017. jún. 3. 12:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Bizony.:-)
2017. jún. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!