Ha 21. ciklusnapon volt peteérésem akkor kesni fog?
Ha nem sikerült a baba , akkor is kesni fog? Tudom a szokásos oltogatásokat , tehát már most leírom, nem láttok belém. Ezzel tisztában vagyok. De sosem volt ilyen eddig maximum a 17.napra esett. Homerozok es lh tesztelek ebbol tudom a peteéresem. Neg mar 3x voltam pé követésen!
Igy is sikerulhet? Vagy akadály ez? 8 honapja próbálkozunk.
Voltam hormon vervetelen es minden rendben. Parom is volt vizsgálaton nála is rendben van minden.
Így is tarthat ilyen sokáig ?:/ egy kémiai terhességem volt marciusban
Nem, nem fog késni, csak a 35. nap környékén lesz esedékes a vérzés. Késésről akkor beszélünk, ha az ovuláció óta eltelt több, mint két hét és nem jött meg. 21. napi ovuláció esetén a 36. ciklusnaptól beszélünk késésről, hogy teljesen világos legyek. (Pl. 10. napi repedés esetén már a 25. naptól késéről beszélünk, szóval nem akkor késik a vérzés, ha a tankönyvi 28 napnál később jön meg.)
Persze, sikerülhet kései peteérés esetén is, persze ha együtt voltatok annak a környékén is.
Teljesen egészséges pároknál is 15-20% az esély a babára egy hónapban, ha az időzítés is jó, teljesen normális, hogy 1-1,5 év kell egy baba összehozására.
azért gondolom h késnie kellene mert nekem amikor 17.ciklusnapon volt peteérésem akkor is csúszott 2 napot. mindig pontosan 14 nappal pé után jön meg.:/
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!