Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tabletta abbahagyása után...

Tabletta abbahagyása után milyen hamar jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Múlt hét vasárnap vettem be az utolsó szem tablettát, ma reggel jött meg a megvonásos vérzésem. Miután elmúlt, már lehet is próbálkozni? Sok helyen azt olvastam, hogy a tabletta abbahagyàsa növeli az esélyeket. Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2017. jún. 2. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Másfél éve hagytam abba a gyógyszer, es meg semmi sajnos... vizsgálatokon túl vagyunk, minden rendben mindegyikünknel.
2017. jún. 21. 22:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Másnak is volt hogy erősen érezte hogy mintha meg akarna jönni, de aztán semmi nem lett belőle?

Tegnapra nem vártam, eddig nem is jött meg, viszont folyton azt érzem hogy "na mindjárt", 10 percenként nézem hogy most már biztos megjött, de semmi...

2017. jún. 30. 12:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Napokig.. És utana megjött sajna általában. Egyszer nem ereztem ilyet.. Az oka eppen szetrugdalja a hólyagom.
2017. jún. 30. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!