Az aktus után mennyi idővel tudja megmondani egy nőgyógyász, hogy terhes vagyok-e vagy sem?
A teszt sokkal előbb kimatatja.
Nálam a doki 5 hetesen csak annyit mondott h ha a tesz pozi akkor valószínű, de még csak terhességre utaló jeleket látott.
A teszt pedig már nem várt napján erős pozi volt
Tesztet nem vennel ? Ne is vegyel mert az mar 4 hetes terhesseget vagyis 100 hcg hormonnal pozitiv
Uh az 5. Het elott semmit nem latni
"7-8 hetes terhességnél, kb 9 héttel aktus után."
??????
Ez konkrétan marhaság!
A terhességet az utolsó menstruáció 1. napjától számolják. Akkor betöltött 4 hetes terhes valaki, amikor kb. kimarad a menzesz (nyilván függ a ciklus hosszától, de számoljunk a rend kedvéért 28 nappal).
Az 5. hét közepén már látszik a petezsák, ha a baba középidőben (vagy korábban) fogant. Ebből még lehet vetélés, de az esetek többségében minden rendben van, és a 6. hét végén, legkésőbb a 7. héten van szívhang.
Tehát az aktus után 2,5-3 héttel látszik a petezsák, 4-5. héttel pedig van szívhang.
Nem tudom, hogy jött ki a 9 hét...
Két hete késett, de a doki nem látott még semmit. Azt mondta, hogy ha egy hét múlva megyek vissza, 50%, hogy lesz már szívhang, ha két hét múlva, akkor 100%.
Két hét múlva, 8 hetes terhességnél volt a papíron, hogy "igazolt terhesség".
Így jött ki.
Nagyon sok vidéki suttyó kis kórházban öregebb az uh készülék, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!