Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt fogan meg a...

Mennyi idő alatt fogan meg a baba? Milyen sebességgel jut el a sperma a helyére?

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott a petesejt a petevezetékben, akkor 1-2 óra.

Különben meg akkor, amikor előkerül a petesejt. A spermiumok néhány napig életképesek ott.

2008. okt. 15. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:

És a megtermékenyüléstől számitva mikor tudom meg hogy terhes vagyok e?

Vagy a teszt kimutat 7 napos terhességet?

2008. okt. 15. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van ilyen teszt. Azok a beinduló hormonokat nézik - ahhoz pedig kell pár hét. Gondold el: a fogantatás után EGYETLEN sejt vándorol benned, ami gyakorlatilag nem jelent semmi változást a szervezetedben.
2008. okt. 16. 02:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszike a választ.Az a problémám ezzel hogy olyan helyen melózom ahol ilyen esetben veszélyeztetve vagyok.És azért szeretném meg tudni minél előbb hogy terhes vagyok e.És hogy ezt hogy tudnám a lehető leghamarabb észrevenni.
2008. okt. 16. 05:10
 5/7 Grófházy ***** válasza:
vegyáéa gyógyszertárban Quipidó terhességi tesztet,vagy rendelj neten.ez a legérzékenyebb teszt már 10 Ml/ ui-t kimutat a többi 50 eshez képest(Clearblue)
2008. okt. 16. 09:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszike a választ.Azt szeretném ha leírnád hogy mi az a 10 Ml/ ui-t??? Mert nem tudom.Remélem nem nézel ezért hülyének:-)De veszek ma úgyis megyek gyógyszertárba.
2008. okt. 16. 12:13
 7/7 Grófházy ***** válasza:

Bocs rosszul írtam:10 mlU/ml

Ez most tök ciki lesz,mert nem tudom elmondani mit jelent szó szerint a rövidítés,pedig anno meg kellett tanulni a suliban :(.De a lényege:

Ez a hcg hormon legkissebb értéke ,amit a terhességi teszt már ki tud mutatni.A clear blue 50 mlU/ml-től mutatja ki.Még ami 10 -es érzékenységű,az a Discolor,pregimax plus,Midsteam.A 20-as:medi lab,rapi preg direkt,rapi preg color,gravi Hcga 10-esnél érzékenyebb nincs.Csak a vér vétel,de attól füff a laborban milyen reagenssel dolgoznak.Ahol én dolgozom,az legkorábban 2 hetes terhességet képes kimutatani vizeletből.A vérről nincs pontos infom.Remélem segítettem

2008. okt. 17. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!