Szoptatás alatt hogy lehet menstruáció?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy valamivel elő lehet hozni, hogy megjöjjö?
15 hós a lányom. Ahogy terhes lettem, azóta egyszer se jött meg. Vékony a nyalkahártya is, kicsik a petesejtek.
Nagyon szeretnék már kistesót. De így marha kicsi rá az esély. Doki mondta h hagyjuk abba a szopit. Alváshoz meg néha délután és éjjel kap már csak.
De iszonyat nehéz leszoktatni.
Így nem is tudom, hogy mit is kéne csinálni.
2017. máj. 29. 23:05
1/6 anonim válasza:
Szules utan 8. heten megjott, egybol rendszeres lett, mar ket eve, es meg mindig szoptatok. A baratnom viszont mig szoptatott nem jott meg egyik gyerekenel sem, de amint elvalasztotta oket , 2 hetre mar menstrualt.
2/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem nagyon szervezet függő. Én is 16 hónapja szoptatok, amikor kéri, bár ez már lecsökkent úgy napi háromra, mikor hogy, és 13 hónapos korában jött meg először.
3/6 anonim válasza:
En 7 honapig kizarolagosan szoptattam a babam, megis szules utan 3 honappal megjott. Szules utan 5 honappal ujra teherbe estem szoptatas mellett. Ekkor a tejem mennyisege jelentosen megcsappant.Ez egyen fuggo. De valoban kisebb az esely a ciklus visszaallasara (es igy a terhessegre is) szoptatas mellett.
4/6 A kérdező kommentje:
En inkább arra lennék kiváncsi, hogy lehet e valamit csinálni, hogy megjöjjön?
2017. jún. 1. 14:29
5/6 anonim válasza:
Miert mit tudnal,vagy mit kene csinalnod? Menj orvoshoz...itt senki nem lat beled
6/6 anonim válasza:
Az első gyerekem születése után 14 hónapig nem menstruáltam. Akkor jött meg, miután a lányom már átaludta az éjszakát és éjjel nem evett. Lehet, hogy nálad is az éjjeli etetések elhagyása a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!