Lorie.katyja kérdése:

Rossz a kalkulátor?

Figyelt kérdés

A menzeszem május 17.-én kezdődött és ma( május 26)-ért véget. Tudom ez extrém 11 nap de volt már ilyen egyszer...

Azonban a kalkulátorom azt írja, hogy peteérésem volt a menzeszem ideje alatt. Ugye ez hibás? Mert ha vérzek akkor nincs petesejt ami meg tudna termékenyülni... Vagy rosszul tudom?

2017. máj. 27. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat nezd, a kalkulatorok zome kb 28 napos ciklussal a menzesz 1 napjahoz igazitva szamolja ki, hogy mikor lehetett peteeresed...

Nyilvan nem tud magatol ilyen extrem korulmenyekhez igazodni, hogy 10 napig tarto menstruacio. Bar attol meg lehet, hogy volt peteeresed, az lehet spontan is akar, szoval nem tartanam kizaro oknak...de normaisnak sem azt hogy ilyen hosszura nyulik.

De ha valami specko kalkulatorod van, akkor nem szoltam, csak legyszi linkeld be, vagy magyarazd el, hogy milyen ertekek alapjan szamol.

2017. máj. 27. 07:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Hãny naposak a ciklusaid? 25?
2017. máj. 27. 11:07
 3/4 A kérdező kommentje:
21 naposak
2017. máj. 28. 01:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Uh, szegény! Akkor akár hamarabb is lehetett. Kezdj el hőmérőzni szerintem, mert ez nem olyan nagyon ideális. Nrm lehetetlen, de érdekelne, van-e ideje megnőni a petesejtnek, mrgvastagodni a méhnyálkahártyának stb.
2017. máj. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!