Van itt olyan aki védekezés mellett lett terhes?
Annyi posztot látok abortuszos kategórában, hogy "védekezés mellett lett terhes". Most én vagyok a hülye vagy mi, de ezt én nem értem.
Elhiszem, hogy a gumi kiszakadhat, bár nem tudom hogy vagytok vele, de én szex közben azért ránézek párszor, hogy rendben van-e és volt már, hogy nem, szóval még időben elkaptam. Aztán ott vannak azok akik fogamzásgátló mellett lesznek terhesek. Már bocsi de ha rendesen szeded, órára pontosan, és megnézed, hogy mellette mit lehet szedni még és mindent betartasz, hogy a francba tudsz terhes lenni, ha meg szar a fogamzásgátló, nem kellene lecserélni? A megszakításosokról inkább ne is beszéljük.
A csapból is az folyik, hogy hogyan kell rendesen védekezni. Akkor miért ennyire nehéz ezt megtenni. Nem tudom komolyan venni azokat akik nem képesek a védekezést komolyan venni.
(ez a kérdés főleg a fiataloknak szól)
Es ezt megis hogyan gondolod?
Már bocsi de ha rendesen szeded, órára pontosan, és megnézed, hogy mellette mit lehet szedni még és mindent betartasz, hogy a francba tudsz terhes lenni, ha meg szar a fogamzásgátló, nem kellene lecserélni?
Szerinted hogy derul ki, hogy szar? Kepzeld ugy, hogy megis terhes leszel. Es kepzeld en is rendesen szedtem, most megis van egy 6 eves tunder kislanyom.
Utana meg azt irod, hogy mindenki tudja, hogy nem 100 %-os.
Ez egy egyertelmuen provokativ kerdes, jelentettem is. Semmi ertelme a ketdesednek azon kivul, hogy veszekedest generalj.
Itt tényleg " túl sokan" esnek teherbe védekezés mellett.
Nyilván 100%os védő kezés nincs ( vagyis van, ha nem szexelsz)
De valóban nevetséges h akik nem tervezik a babát, és mégis teherbe esnek, azt mondják "védekeztünk"
Akkor szerinted az a normális hogy fogamzásgátlót szedsz, gumit húzol, mellette még ki is veteted idővel a pasiddal akit elötte meg sterilizáltatsz is?
kicsit vicces vagy :-D
Igen, semmi sem 100% , de senki sem fog hat féleképp védekezni és nem azért mert felelőtlen, hanem mert egyrészt felesleges, másrészt elég illúzió romboló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!