Tudom nem kellene még, de sosem csináltam, igy kiprobálom a jóstesztelést. Valaki csinálta már? Milyen eredménnyel?
Nem csinaltam mert itt olvasgattam rola es teljesen randomszeru eredmenyek lettek! Irtak pl azt is hogy ketten probaltak ki egyszerre baratnovel es a terhes baratnonek full negativ, a nem terhesnek meg pozitiv.
Az lh teszt NEM josteszt, ezt a hulyeseget valaki kitalalta de a valaszok mindig azt igazoljak hogy abszolut ossze-vissza eredmenyek szuletnek. De tok logikus, gondolj bele esszel: ha mukodne es megbizhato dolog lenne, nem lenne szukseg terhessegi tesztre, csak ovu tesztet gyartananak.
Én one step ovulációs teszttel jós teszteltem nem várt előtt két nappal. Pozitív lett.Majd One step terhességi tesztet csináltam az elmaradt menszesz után két nappal; ami halvány két csíkos lett.
A lényeg; hogy ha az ovulaciós tesztet jós tesztelésre alkalmazod az akkor jelent terhességet; ha a kontroll és teszt csík legalább egyforma erősségű. Nekem amikor terhes voltam így volt.
Én amikor nem voltam terhes valóban negatívat mutatott a jósteszt; amikor meg terhes lettem pozitívat mutatott. Tehát a teszt csík erősebb volt a kontroll csíknál.
Kedves minősítő vàlaszoló. Te is jobban utánajárhatnál a dolgoknak. Le van írva feketén-fehéren; hogyha az ovulációs teszten nem vàrt előtt két nappal a teszt csík erősebb; mint a kontroll csík; akkor 70% esélyed van; arra; hogy terhes vagy; 30 % hogy fals pozitív a teszt; tehàt nem mégse vagy terhes.
Én nem okoskodó vagyok; én ezt tapasztaltam. De attól még elhiszem; hogy más mást tapasztalt.
Aki mondja másra; az mondja magára. Gyerekes mondás, de igaz
Mert én nem ténymegállapítást írtam. Csak azt; hogy ÉN így tapasztaltam. Egy szóval nem mondtam; hogy teljességgel megbízható az ovu teszt terhességi tesztnek. Vagy azt; hogy ez mindenkinél így lesz.
Biztos te vagy az okoskodó; mert mindenki magából INDUL ki. Tudományosan; pszichológiailag bizonyított tény. Én; azért senkit és magamat sem tartom okoskodónak; mert leírja; hogy ő mit tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!