Lányos anyukák! Bevetettetek vmilyen külön praktikát azért hogy kislányotok legyen?
"Te ebben a családban nő illetve férfi volnál?"
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Nekem szól a kérdés? Mert akkor nem értem mire irányul!
Mint írtam, a férjem családjában vannak csak fiú utódok.
Jelentem mi minden létező ilyen-olyan praktikát bevetettünk, és most nem lányos anyuka vagyok 😂
De már a terhesség óta annyira imádom a kisfiam amennyire csak egy gyereket lehet. Már csak mosolygok hogy hogy akarhattam volna ennyire lányt valaha. Lassan nekiállunk a kistesónak is, titkon remélem ő is kisfiú lesz, de már nem tudom most próbálkozunk-e praktikákkal :)
Köszönöm a válaszokat! Utolsó milyen praktikákat próbáltál?
A többiektől kérdezem, hogy volt akinek tutira ovu napján volt az együttlét de lánya lett? ( mert akkor megdőlne az egyik elmélet) Bocsi de nem tudom mi az a tejsavas irrigálás.☹Egy próbát megérne..
Én vagyok a fiús anyuka.
Nagyon szuggeráltam hogy csak lány legyen, mértem a hőm és ovu közelében már nem voltunk együtt, 3 nappal előtte hoztuk össze a kisfiunk. Pedig ebben a módszerben biztam. A többit csak csekkoltam (kinai, jónás naptár, savasitás, misszionárius póz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!