Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem látott, , folyadékot,...

Ha nem látott, , folyadékot, , a doki az ultrahangon akkor nem volt tüszőrepedés sem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát... remény mindig van!

Én pont akkor mentem dokihoz uhra mikor nagyon fájt az oldalam elvilrg pont ovum volt.. gonsoltam tuti látunk tüszőt v folyadékot legalább! De semmi.. letörtünk mint a bili füle! És lássss csodát. Alig 2 hétre rá pozit teszteltem! Most 21 hetes terhes vagyok :)

Kitartás!!!

2017. máj. 24. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 10.dpo n voltam és csak apró pici tüszőket látott amik nem értek meg. Meg 9mm nyálkahártyát. Semmi mást :(
2017. máj. 24. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
10dpo mar boven pé utan van , a tuszorepedes "nyomát" nagyon max egy hetig latjak de átlag 5nap! :) ne aggódj. Lazulj el. 4 nap es kiderul. Ha csak nem irtad el és a 10.ciklusnapon vagy. Amugy kovetkezo ciklusban ha most nem sikeŕult es tenyleg 10dpon ennyi a mehnyalkahartyad erdemes lenne E vitamint szedned legalabb 100-200mgt / nap.
2017. máj. 24. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Mennyire pici tüszőket látott a doki?

Ha megreped a tüsző akkor lehet látni a sárgatestet.

2017. máj. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!