Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszín pecsételés a 26-ik...

Koncus kérdése:

Rózsaszín pecsételés a 26-ik napon! Szerintetek van esélyem babára? Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat!

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm első napja április 28-án volt. (Mindig 4 napos a menstruációm és 28 napos a ciklusom - órára pontosan jön meg)

Peteérésem május 12-én volt, aznap is, és utána lévő két napban is többször együtt voltam a párommal.

2 hete fáj a mellem, 3 napja éreztem émelygést/hányingert (nem mondom, hogy ettől lehetett csak), illetve sokat szúr a petefészkem. A nem várt most lenne pénteken, 15 percenként járok pisilni, de ma (3 nappal korábban - 26-ik napon) rózsaszín volt a wc papír, de a bugyin semmi nyom.. pár órával később picit görcsölt a hasam, akkor a wc papíron élénk piros kissé vizes állagú vér lett (mintha vízfestékes lett volna) aztán órákig megint csak a rózsaszín folt a wc papíron.

Tesztelni nem akartam, hisz azt a nem várt után pár nappal javasolják először.

De szerintetek? Lehet esélyem, vagy ne is reménykedjek?

25/L

2017. máj. 23. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem ovu óta feszül a mellem és szurkál a hasam. Ma már sűrű fehér folyásom volt.Ovu előtt 2 nappal tudtunk csak együtt lenne :( a munka mindig közbe szól :) . Nem hiszem hogy sikerült de sose tudni. Neked drukkolok írj bármi is lesz.Én 19-re nem várom
2017. jún. 8. 23:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Én 20-ra nem várom. Drukkolok, majd te is írj, hogy mizu, én is jelezni fogom :)
2017. jún. 9. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!