Rózsaszín pecsételés a 26-ik napon! Szerintetek van esélyem babára? Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat!
Az utolsó menstruációm első napja április 28-án volt. (Mindig 4 napos a menstruációm és 28 napos a ciklusom - órára pontosan jön meg)
Peteérésem május 12-én volt, aznap is, és utána lévő két napban is többször együtt voltam a párommal.
2 hete fáj a mellem, 3 napja éreztem émelygést/hányingert (nem mondom, hogy ettől lehetett csak), illetve sokat szúr a petefészkem. A nem várt most lenne pénteken, 15 percenként járok pisilni, de ma (3 nappal korábban - 26-ik napon) rózsaszín volt a wc papír, de a bugyin semmi nyom.. pár órával később picit görcsölt a hasam, akkor a wc papíron élénk piros kissé vizes állagú vér lett (mintha vízfestékes lett volna) aztán órákig megint csak a rózsaszín folt a wc papíron.
Tesztelni nem akartam, hisz azt a nem várt után pár nappal javasolják először.
De szerintetek? Lehet esélyem, vagy ne is reménykedjek?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!