Együttlét után 6 nappal barna pecsételés? Beágyazódás?
Figyelt kérdés
Rendszertelen a ciklusom, nem tudom mikor ovuláltam -ha egyáltalán volt. De ilyen még sosem volt, hogy csak minimális barnázás van. Terhesség még nem lehet, mert orvosi okok miatt nem lehettünk eddig együtt.2017. ápr. 17. 20:16
1/2 anonim válasza:
Ha nem lehettetek együtt és szerinted sem lehetsz terhes, akkor mi ágyazódna be?
Bocsi de nem értem.
2/2 A kérdező kommentje:
Mármint abból az egy együttlétből beágyazódás. Akkor rosszul fogalmaztam, mert úgy értettem, hogy kimutatható terhesség még biztosan nem lehetséges; hiszen 6 napja voltunk együtt. Gondoltam odaírom, még mielőtt rám írnak páran, hogy teszteljek... Úgysem mutatna még semmit...
Csak ilyen barnázás nekem még sosem volt; és hallottam, hogy van olyan, hogy beágyazódási vérzés.
Elnézést, ha nem volt egyértelmű...
2017. ápr. 17. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!