Babát akarok! Milyen fajta vitamint lenne érdemes szedni?
A vitamin önmagában nem fog segíteni, de szedd nyugodtan. Terhesség előtt terhesvitamint szoktak ajánlani, ami mellé nem kell plusz folsav. (Az akkor kell, ha mást nem szedsz, csak folsavat.)
A Femibiont szerintem nem éri meg megvenni, mert nincs benne vas és bazi drága. Azon kívül bármelyiket választhatod, Gravida, Elevit, Matruelle, mind jó.
Én Matruellét vettem, nagyon jó volt, de a nődokim rábeszélt a Femibionra az első trimeszterben. Nagyon megbántam, hogy hallgattam rá, mert a második trimeszterre vashiányom lett. A plusz vas pedig szorulást okoz.
Szia,én Trimeszter1 et kezdtem el szedni,sok jó dolgot lehet olvasni róla a neten..gondoltam kipróbálom én is.az ismerőseimnek bevált.megtalálsz róla infót a facebookon is : Trimeszter vagy Ratkó Tünde ezt kell a keresőbe beírni.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!