Kövezzetek meg, de most hamarabb akarok tesztelni! Mikortól érdemes?
Hamarabb volt ovum, mint máskor: kb. 13. napon, míg máskor a 15-16. napon, így szerintem kb. 28 napos ciklusom lesz.
Nem szoktam feleslegesen tesztelgetni, de most olyan ígéretes a görbém, szerintem. (Lekopogtam!)
És mivel volt már rá példa, hogy + teszt után megjött, a doki szerint máskor teszt után menjek hozzá rögtön extra progeszteronért.
Szerintetek mikor nézhetem meg leghamarabb? Elvileg a tesztek már 10 napos terhességet kimutatnak, nem...?
Ja, és Medilabom van.
Ígéretes görbe csak az elmaradt menzinél lehet, ha még magas a hő. Addig normális, egészségesnek mondható, mert látszik volt ovud, de babára nem lehet belőle következtetni, mert így kell kinéznie menziig mindenképp. (tehát az ovu után magas a hő menziig és mikor megjön +/- 1-2 nap leesik)
Tesztelhetsz korábban, vasárnap reggel, de ha negatív ne kenődj el, mert lehet csak korán csináltad.
+++ tesztet kívánok!
4,5 hónapos kislány anyukája
hát hétvége talán. viszont ne medilabbal!!! nekem is volt már tőle csalódásom, és hallottam is rosszakat róla, sőt adhat fals pozi eredményt!!!
ha tudsz vegyél egy 10-es érzékenységűt!!
sok szerencsét, remélem kiemeled majd a válasszal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!