Lehet kérni hogy a petevezeték átjáratósági vizsgálatot melyiket szeretném inkább?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 08:38
1/5 anonim válasza:
Állami kórházban hsg van vagy laporoszkópia. Hycosy maganrendeleseken van. Én laporoszkópiát biztos nem választanám. Nekem sima hsg volt, de még egy rákszűrésnél is kevésbé fájt. Végig viccelődtük a dokival meg a két műtőssegéddel. Azt mondta a dokim, hogy akkor fáj, ha fémműszerrel, úgy nevezett schultze eszközzel csinálják. Ha egy hajlékony műanyag katéterrel, akkor szinte meg sem érzi az ember. Nekem azzal csinálta, és tényleg meg se éreztem. Kimondottan jó volt a hangulat.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2017. máj. 21. 08:56
3/5 anonim válasza:
Nekem fémmel csinálták. Kellemetlen volt.. de úgy voltam vele ,ha ezt nem bírom ki akkor szülni se akarjak! :D neten borzasztó sztorikat olvasni. De ne félj negyed annyira nem borzasztó ! Főleg ,ha simán megy minden. Azaz átjárható a veheték :)
4/5 anonim válasza:
Én azt hallottam, akkor kellemetlen, ha nem volt átjárható.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem az egyik oldal nem volt átjárható, közben nyitották meg, de így sem fájt. Szerintem ez összetett dolog, hogy ki hogy reagál az egészre. A dokim mondta pl, hogy sok esetben a folyadék, amit használnak, ahogy a hashártyához ér, lerantja a vérnyomást és ájulást okoz, szerencsére engem ez is elkerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!