Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok vagy...

Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
2nappal a nemvàrt előtt ma reggeli vizeletből pozitivat teszteltem,viszot később csinàltam még egyet és azon viszont màr alig làtszott a csík,majdnem hogy nem is làtszott😕 akkor most még sem vagyok terhes?
2017. máj. 20. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tessek megjegyezni, hogy a reggeli vizelet sokkal koncentraltabb, mint a delutani! Nem veletlen reggeli elso vizeletet ajanlanak teszteleshez.

Teljesen felesleges volt delutan is csinalni egyet, csak elpazaroltad.

2017. máj. 20. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor tuti terhes vagyok?
2017. máj. 20. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha van egy pozitiv teszted ami nem csak szellemcsik vagy szaradasi miatt ketcsikos akkor igen.
2017. máj. 20. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Màr 1perc utàn ott volt a csík,igaz hogy nem olyan erősen mint a kontroll csík.
2017. máj. 20. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Tegyél fel képeket a tesztekrol!

Milyen tesztet használsz ?

Hogy tuti terhes vagy e ? Hat ezt majd max a doki tudja biztosra mondani !

2017. máj. 20. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha 2 nappal nemvárt előtt már olyan szerencséd volt, hogy pozi lett, akkor örülj, és ne aznap, ráadásul délután csinálj mégegyet, hanem mondjuk legalább egy nap múlva, de én kettőt várnék. És ha az is az lesz, ráadásul erősebb, akkor minden ok!!!
2017. máj. 20. 15:49
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a délutàni duchelle teszttel,sajnos a màsikról nem tudok.

2017. máj. 20. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megnyugodhatsz! Ez szép pozitiv ! Viszont igy hogy 2 nappal nem várt elott ilyen teszted lett tuti nem kozepidoben fogant hanem ciklus első felében ! Vagy közvetlenül mensi utan !

Gratulálok !

2017. máj. 20. 15:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Elsején múlt el a menstrúàcióm és 6ikàn együtt voltunk,akkor lehetséges,hogy akkor történt? Köszönöm szépen a gratulàciót😊
2017. máj. 20. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:
3 nappal várt előtt már ilyen tesztem volt, pedig nem foganhatott túl korán, mert középidő előtt 2 nappal voltunk együtt először munka miatt.
2017. máj. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!