Van itt olyan, akinek úgy alakult, hogy ugyanabban a hónapban szülte második babáját, mint az elsőt?
Egyik rokonnál 2 novemberi gyerek van. A 2 skorpió nagyon nem bír magával és reggeltől estig ölik egymást, pedig csak 1 év van köztük. Nem az asztrológia irányítja az életem, de úgy fogom intézni, hogy nehogy skorpió gyerekem legyen. Sokat ismerek és egyiket sem tudom tolerálni az élet semmilyen területén.
Igazából elég sok rokonom, ismerősöm született családtagjával azonos hónapban. Bár az ő falujukban ez érthető. A legtöbb gyerek őszi vagy téli, mert terhesen nehezebb a munka a kertben.
A nővérem kerek 1 évvel idősebb mint én.. :D
'94. március 10.
'95. március 10.
Nálunk 5 év + 1 nap van a gyerekek között.
Kisfiam 29.-én, kislányom ugyanabban a hónapban 30.-án született.
A nagynénimnek a szülinapján született az első kislánya, így november 4. mind a kettő, csak 25 év eltéréssel. :)
Ezen kívül én, anyukám és apukám is júniusiak vagyunk (9., 17, 21)
Mi a férjemmel egy napon születtünk 7év különbséggel és az édesanyám és a nővérem névnapja.sógornőn és a mamám is egy napon születtek jó pár év különbséggel a bátyjám meg a sógorom pedig pont ugyanazok a napon.a névnapoknál pedig egymás után van a férjem,nővérem,sógorom.
Amikor a papám meghalt azon a napon született a nővérem(persze mas evben!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!