Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulnel abban a honapban,...

Szulnel abban a honapban, mikor elveteltel az elozo evben ugyanabban a honapban?

Figyelt kérdés

Ugy gondolnad, hogy nem akarsz arra emlekezni, vagy inkabb ugy gondolnad, hogy ha akkor sikerulne szulnod, akkor azt a rossz elmenyt lecserelheted egy boldog elmenyre?

Majus elejen veteltem el, augusztusban akarjuk elkezdeni a probalkozast. Ha gyorsan osszejonne, aprilisi, majusi lenne. En inkabb az utobbit gondolom. Ez fura?

2013. jún. 1. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Januárban vetéltem el, jövő év januárban szülök. Nem a múlt számít.
2013. jún. 1. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Gratulalok! jo olvasni, hogy valaki veteles utan sikerrel jar:D
2013. jún. 1. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, ez az, amit nem tudsz beállítani. Ha babát szeretnél, az sikerülhet akár 1 hónap, de több évnyi próbálkozás után is. És hogy mikor jön össze, azt nem tudhatod. És ha pont abban a hónapban, hogy úgy jön ki a szülés, akkor mit csinálsz? Elveteted vagy nem szülöd meg? Nem értelek. Ha én elvetélnék egyszer és legközelebb pedig összejönne, akkor iszonyatosan boldog lennék és nem azon gondolkoznék, hogy mi volt előtte vagy hogy mikor. Persze el nem felejteném, mert biztos nagyon rossz volt, de nem jó dolog a múlt sérelmeit vagy gondjait nem elengedni.
2013. jún. 1. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly júniusban vetéltem el, most júniusra voltam kiírva, de már május végén megszületett a lányom. Szerintem nem számít.
2013. jún. 1. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Decemberben derült ki, hogy méhen kívüli terhességem van. December-januárban tartott a kezelés.

A kisfiam azon a nyáron fogant, kora tavasszal született.

Most, a másodikkal vagyok terhes, ha minden rendben lesz, akkor januárban születik.

Ennyi erővel minden hónapban találhatnánk valamit, ami miatt "rossz" az adott hónap. (Szeretett rokon halála, temetése, munkahely elvesztése...) Nem szabad így hozzáállni, örülni kell a születendő babának és nem a rossz óment látni abban a hónapban.

2013. jún. 1. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont azt mondom, hogy nekem nem rossz omen lenne. Csak olvastam egy anyukatol, hogy huszonpar hetesen vetelt el, es hogy kiszamolta, hogy ekkor meg akkor nem probalkozik, mert hogy akkor ugyanakkor szuletne, mint amikorra ki volt irva a masikkal, es ez kapcsan jutott ez eszembe.
2013. jún. 1. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal nehezebb volt megélni azokat a napokat, amikor megszületett volna... Én is abban a hónapban szülök, amikor elvetéltem, de eszembe se jut most már... kivéve mondom a születésnapján..
2013. jún. 1. 19:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a szuletesnapomra jott volna:( En kifejezetten ugy erzem, jot tenne, ha abban a honapban szuletne, mikor elveteltem. Persze barmelyik honapban jo lesz, csak kicsit nehez varni.
2013. jún. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!