Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen hónaposok, mivel...

Sikertelen hónaposok, mivel vigasztaljátok magatokat?

Figyelt kérdés
Ismét egy sikertelen hónapon vagyunk túl. Csak a negyedik hónap volt, szóval ez még normál idő, de így is el tud szomorítani. Eddig sikerült motivációt találni, de mostmár egyre nehezebb. Már nem elég az, hogy "biztos majd jövő hónapban". Ti mivel vigasztaljátok magatokat?
2017. máj. 18. 07:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Probaltam olyan programokat csinalni amikrol tudtam, terhesen / gyerekkel mar ugysem tudok. Magyaran kielveztem az utolso gyermektelen honapokat :)

Persze olyasmikre gondolok amiket nem egesz eletedben kell szamuzni csak pici gyerek es terhesseg mellett! Pl. parommal keso ejjeli mozi, baratnokkel koktelozas, sok hazibulit tartottam, ilyesmik.

Masodik gyerkocom elott igyekeztem a fiamat minel tobb programra vinni kettesben, rengeteg helyen voltunk mertpont november-december volt, Mikulas programok, vasarok, stb.

Plusz (mivel tudtam gyed alatt ugyse lesz lehetosegem), megvettem a regota vagyott cuccokat: markasabb parfumok es gyujtemenyembe. (Igen, maniakus parfumgyujto vagyok)

Ezekkel lefoglaltam magamat :)

Es igen, most mar 25. hetben vagyok a masodikkal.

2017. máj. 18. 07:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
4 honap az semmi! Vigasztald magad ezzel..
2017. máj. 18. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Sehogy egyszeruen nem szamoltuk nem is figyeltunk ra

Csak nem vedekeztunk es elveztuk az eletet kettesben

2017. máj. 18. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem számoltam a sikertelen ciklusokat. Mondjuk nem is tudtam volna, mert nem volt ciklusom soha. Szeptembertől nem védekeztünk, februárban lett pozitív a teszt. Úgy voltam vele, hogy egy évig nem idegeskedek rajta. Második gyerek másfél éve nem sikerül. Most kezdtük el az inszeminációt, de én most sem stresszeltem a sikertelenségen. Én biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb sikerül. Édesanyám példája lebeg a szemem előtt, akinek 6-6-6 év kellett mindegyikünkhöz.
2017. máj. 18. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi 23 siketelen hónapon vagyunk túl.

Irigylem azokat, akik olyan miatt aggódnak, hogy 3-4 hó után sem sikerült :(

Viszont.

Amit tehetsz, az az, hogy még adsz magadnak x időt, és ha addig nem jön össze, akkor elkezditek az orvosi kivizsgálást, mert az is rengeteg idő szokott lenni.

Én 7 hónap után keztem, és még most jutottunk el az első inszeminációig.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy jaj, rágörcsölsz, mert ha valami baj van esetleg a háttérben, akkor azt jobb tudni, mert akkor lehet csak kezelni.

De kívánom, hogy ne legyen semmi baj :)

Nekem az elején például az eléggé vígasztaló volt, hogy kiderült egy-egy probléma, és tudtam, hogy teszek a változás érdekében.

Pl. kiderült egy enyhe IR, ami szintén olyan volt, hogy 6 orvosból 4 azt mondta, hogy nincs IR, kettő meg azt, hogy minimális, szinte alig látható eltérés van, de már az is van ugye, szóval elkezdtem diétázni.

Aztán kiderült, hogy a fog. gátló totálisan elsorvasztotta a méhnyálkahártyámat, kb nem is volt, max 1-2 mm, így ha minden oké, akkor sem tud beágyazótni a baba. Erre szedtem E vitamint, így már szép 12-13 mm-re megnőtt :) Én ennek is nagyon tudok örülni, haladok legalább.

Én egyébként az első UH vizsgálatig és hormonsorig 6-7 hónapot vártam, annyi időt adtam magamnak.

Aztán másfél év elment pikk-pakk azzal, hogy rendbehozzam a méhnyálkahártyát, legyen normális ovu, és 2 év kellett ahhoz, hogy egy doki elvégeztesse a PCT tesztet, ami kimutatta, hogy antitesteket termeleg az ondó ellen, vagyis leölöm őket. Most inszemezünk, és reménykedek, mert mást nem tehetek.

Egyébként ezeket teheted így még az elején:

2naponta szex

terhesvitamin, E vitamin (ezt a férfi is szedheti, mert jobb lesz a sperma)

mozgás és egészséges táplálkozás

hány éves vagy egyébként?

2017. máj. 18. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azzal hogy kövi ciklusban kipróbálom a pre-seedet, és abban bízok hogy segíteni fog
2017. máj. 18. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Mi is most vettünk pre seed-et, ez állítólag erre az immunológiai problémára is hatásos.

Nálunk most úgy volt, hogy pénteken 4-kor volt az inszem, és este rádolgoztunk otthon, ekkor próbáltuk ki elsőként a pre seed-et :) Remélem én is, hogy használ, mert külföldön nagyon eredményesnek tartják, itthon alig ismeri valaki.

2017. máj. 18. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, 6os majd írd meg sikerülte, köszi
2017. máj. 18. 09:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Jaj pont forditva 6os vagyok bocsi:-)
2017. máj. 18. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Rendben, megírom. Nagyon reménykedünk :)
2017. máj. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!