Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-én kellett volna megjönnie,...

11-én kellett volna megjönnie, azóta semmi, mindig pontos vagyok. Teszteltem, késik. Mikor és mi ad megbízható eredményt?

Figyelt kérdés
Mi nem terveztünk babát, gyógyszert nem szedhetek, így gumival védekezünk...nem hiszem, hogy volt probléma...Lehet csak beképzelem magamnak...mikor, mi ad pontos eredményt(a szülészen kivül a 9.hónap végén :)
2008. okt. 15. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet, hogy túl sokat idegeskedtél mostanában ... életmódváltás? Hirtelen fogyás, hízás nem volt? Az okozhatja esetleg, hogy késik! Nincs is mensis tüneted?

2008. okt. 15. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi változás, idegeskedés a munka miatt természtes...de az már természetes.

Semmilyen tüntet nem produkálok. Vagyis annyi, hogy minden pillanatban úgy érzem, hogy megjöhet, de semmi.

2008. okt. 15. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont lehet, hogy tényleg babóca van a dologban!!! :-) Tesztelj! ;-)
2008. okt. 15. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Most már biztos, hogy nem, megjött.

Nem is akartam pocaklakót, most mégis kicsit csalódott vagyok...

Köszi a válaszokat :)

2008. okt. 15. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

ez aranyos. :-) akkor egy kicsit mégis szeretnél babót... :-)

egy "belső hangod"? :-)

2008. okt. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!