3 napja késik a menzim. Holnap akarok venni tesztet. De nem tudom milyet? Nagyon sok féle van és nem tudom melyik a megbízható.
Szió! Én ma reggel teszteltem Walentinnel egy erös pozitívat. 10-es érzékenységü és teljesen megbízható:) amúgy babát szeretnél?
22/L
Én Gravi-t, Gabriel-t és Lilyt is használtam már. A Lilyre azt mondják, hogy mutat akkor is pozitívat, amikor valaki nem is terhes. Nem tudom. Nekem már az elmaradt mensi napján délutáni(!) vizeletből pozitív lett. Másnap csináltam egyet Gravival, az is azt mutatta.
Lily olcsóbb (1 db 500Ft , 2 db 900 Ft körül) és pl. Rossmann-ban is kapható. A másik kettő sem túl drága 800-900 Ft körül van darabja patikában.
Én is sokat kipróbáltam, mind ugyanolyan jó.
Amikor pont pozitívat teszteltem, az árat néztem, dm-ben x-epil márkanév (egyébként gyantát, meg ilyen női cuccokat forgalmaz) alatt fut, 2 db van egy dobozban, 500 Ft körül van.
Ha gyógyszertárban veszed, egészségpénztári kártyára is veheted.
Gabriel és HCG-line. A clearblue is nagyon jó, de 3 nap késésnél már felesleges ilyen drága tesztre költeni!
Írd meg az eredményt! :-))
K0szi Lanyok
Majd megirom mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!