Teherbeesés előtt hogyan hozhatnám formába magam?
Furán hangozhat a kérdés, de a konkrétumok igazolttá teszik. Próbálkozós hónapokban vagyunk, most jött meg ismét, tehát elkönyvelhetem ezt a ciklust is sikertelennek. Előzményeinkhez hozzátartozik, hogy előző terhességem a lehető legtragikusabban ért véget, koraszülött baba, aki csak néhány órát élt. Feldolgozni azóta sem tudom, de 4 hónap elteltével szabad utat kaptunk a próbálkozásra és ez ad némi reményt. Ami már harmadik hónapja foszlik szerte, így mensi környékén.
Eldöntöttem, hogy próbálom nem összetörten kezdeni az új hónapot, ezért ezt a hónapot arra szánom, hogy testileg lelkileg formába hozzam magam. Persze a próbálkozás mellett, mert azért ezt a hónapot sem hagynánk ki. Az előző terhességből maradt pocakom, valami sport nem ártana. Meg amúgy is azt hallottam, hogy a mozgással talán még az esélyeket is növelem. Persze nem kemény kardió vagy heti 5 nap kondiedzésre gondoltam, hanem inkább valami enyhébb, amit lehet akkor is csinálni, amikor már esélyes, hogy megfogant a baba, valami, ami kicsit a léleknek és kicsit a testnek is jót tesz. Ötletek?
Szerintem tök jó, amit kitaláltál. Mivel amúgy se vagy nagy sportember(legalábbis nem írtad), így én inkább azt tanácsolnám, hogy fokozatosan szoktasd magad hozzá. Itt a jó idő (lassan) lehet kirándulni, biciklizni. Esetleg kis súlyokkal kezdhetsz edzeni, amit fokozatosan növelsz(azt hozzátenném, hogy nem kell 50-60 kilókat kiemelni, csak amennyi jól esik).
Millió mozgásfajta van. Még ami eszembe jutott és nem túl megerőltető az az, hogy járj el valamilyen társastáncra hobbiszinten(esetleg a pároddal együtt). Nagyon össze tudja hozni az embereket.
Egy időben jártam latin estekre egyik volt barátnőmmel és iszonyatosan helyre tett lelkileg. Ott tényleg nőnek érezheted magad.
Nagyon sajnálom ami veletek történt!!
Kitartást kívánok!
Én még a babatervezés előtt akartam formába hozni magam,áttertem egészségesebb életmódra és otthon tornáztam. Bekapcsoltam a kedvenc zenéimet,és ez jó érzéssel is töltött el,plusz több energiám lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!