Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés előtt hogyan...

Teherbeesés előtt hogyan hozhatnám formába magam?

Figyelt kérdés

Furán hangozhat a kérdés, de a konkrétumok igazolttá teszik. Próbálkozós hónapokban vagyunk, most jött meg ismét, tehát elkönyvelhetem ezt a ciklust is sikertelennek. Előzményeinkhez hozzátartozik, hogy előző terhességem a lehető legtragikusabban ért véget, koraszülött baba, aki csak néhány órát élt. Feldolgozni azóta sem tudom, de 4 hónap elteltével szabad utat kaptunk a próbálkozásra és ez ad némi reményt. Ami már harmadik hónapja foszlik szerte, így mensi környékén.

Eldöntöttem, hogy próbálom nem összetörten kezdeni az új hónapot, ezért ezt a hónapot arra szánom, hogy testileg lelkileg formába hozzam magam. Persze a próbálkozás mellett, mert azért ezt a hónapot sem hagynánk ki. Az előző terhességből maradt pocakom, valami sport nem ártana. Meg amúgy is azt hallottam, hogy a mozgással talán még az esélyeket is növelem. Persze nem kemény kardió vagy heti 5 nap kondiedzésre gondoltam, hanem inkább valami enyhébb, amit lehet akkor is csinálni, amikor már esélyes, hogy megfogant a baba, valami, ami kicsit a léleknek és kicsit a testnek is jót tesz. Ötletek?

2017. máj. 17. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó, amit kitaláltál. Mivel amúgy se vagy nagy sportember(legalábbis nem írtad), így én inkább azt tanácsolnám, hogy fokozatosan szoktasd magad hozzá. Itt a jó idő (lassan) lehet kirándulni, biciklizni. Esetleg kis súlyokkal kezdhetsz edzeni, amit fokozatosan növelsz(azt hozzátenném, hogy nem kell 50-60 kilókat kiemelni, csak amennyi jól esik).

Millió mozgásfajta van. Még ami eszembe jutott és nem túl megerőltető az az, hogy járj el valamilyen társastáncra hobbiszinten(esetleg a pároddal együtt). Nagyon össze tudja hozni az embereket.

Egy időben jártam latin estekre egyik volt barátnőmmel és iszonyatosan helyre tett lelkileg. Ott tényleg nőnek érezheted magad.

2017. máj. 17. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Aviva torna, trimeszter szedése
2017. máj. 17. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon sajnálom az elvesztett babot...
2017. máj. 17. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veletek történt!!

Kitartást kívánok!

Én még a babatervezés előtt akartam formába hozni magam,áttertem egészségesebb életmódra és otthon tornáztam. Bekapcsoltam a kedvenc zenéimet,és ez jó érzéssel is töltött el,plusz több energiám lett tőle.

2017. máj. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!