Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Az előtt voltam együtt a párommal, hogy 3 napra rá megjött. Már éreztem, hogy kicsit feszül a mellem. Nem ment el bennem, időben kihúzta. Ettől függetlenül kicsit parázom. Belegondolva felelőtlenek voltunk...

2017. máj. 16. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Valóban felelőtlenek voltatok, legközelebb védekezzetek. Mivel megjött, nem vagy terhes.
2017. máj. 16. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Miér nem tudsz normálisan védekezni?? Remélem terhes leszel..megérdemelnéd,aztán tanulsz belőle vagy sem. Ostoba!!
2017. máj. 16. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Kicsi az esélye. De ha nagy gond lenne egy baba akkor az ilyesmit hanyagoljátok mert nagy a hibalehetőség.
2017. máj. 16. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat! Mivel előtte történt pár nappal, ezért nem tudtam, hogy mennyiben befolyásolja a menstruációm akkor.

2. kommentelő pedig már a saját válaszával leírta magát. Ostobának nem mondanám magam, inkább felelőtlen voltam akkor.

2017. máj. 16. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvass utána a hőmérőzős módszernek, amikor a reggeli belső hő alapján állapítja meg magának a nő, hogy hol tart a ciklusa. Így lehet legjobban megismerni a testedet. De még akkor is... Egy elcsúszott ovu végén simán összejöhet a baba... A megszakításos módszer nem védekezés, hanem a nagyon lusták így csinálnak gyereket... ;-) Hány évesek vagytok?
2017. máj. 17. 06:38
 6/9 A kérdező kommentje:

A párom 26, én 20 vagyok. Sajnos nem hajlandó óvszert húzni, én pedig ilyen fiatalom nem szeretném elkezdeni a fogamzásgátló tablettát....

Viszont most úgy néz ki muszáj leszek..

2017. máj. 17. 11:17
 7/9 A kérdező kommentje:
fiatalon *
2017. máj. 17. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Dehogy muszáj...

Egyrészt több féle nem hormonális fogamzásgátló módszer is van. Nézz utána...

Másrészt a fiúd egy igazi kis p*cs... Már bocs. :)

2017. máj. 18. 06:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt olvastam, hogy az nem annyira biztonságos, mint a hormonális tabletta. :(
2017. máj. 18. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!