Ti lennétek petesejt donorok pénzért?
Egy klinika külföldön ajánl 650 Eurót petesejtért.
Teljeskörűen kivizsgálnak és adnak gyógyszereket a jobb peteérésért majd egy kisebb beavatkozásban leveszik a sejteket.
Ti bevállalnátok?
Igen, semmi. Az eljárás ugyanis hormonstimulációval jár többek között, amit nem honorálna 6500 euró sem, nemhogy 650.
9-es hozzászólóval nagyon egyet kell értsek.
Az átlagbérek 100.000 Ft körül vannak, ők meg 4 napi munkáért 200.000-et kínálnak.
Jó, persze otthon kell szedni gyógyszereket, meg szurit is beadni magadnak és végül lesz egy kb. 10 percig tartó altatásos leszívás, de nincs semmilyen fájdalom vagy kellemetlenség. És 3-4 hét alatt le lehet zongorázni az egészet.
Szerintem jó dolog, de azért gondoltam megkérdezem mások véleményét is.
Mondjuk a 10 millió az nevetséges, mert szerintem még a fogadó család sem fizeti ki ennek a töredékét sem az egész procedúráért, nemhogy csak a sejtért.
Ha az éhenhalás fenyegetne akkor talán...
De egyébként biztosan nem. Számomra maga a procedúra is ijesztő. De az a gyerek az enyém meg egy idegen férfié lenne akit idegenek nevelnek. Nem bírnám
Kérdező, ez nem "! napi munka"! Kiteszed a tested egy teljesen fölösleges és súlyos hormonbombának, gyógyszereknek, aminek a későbbiekben lehetnek súlyos következményei, ráadásul mellékhatásai is vannak.
Ennyit ér a tested, az egészséged? 650 eurót?! Nevetséges.
Én már nem lehetek donor, elmúltam 30.
Engem mások véleménye érdekel a dologról.
9-es vagyok.
Nos, akkor nem kell elvállalni, ha nektek a 650 euró semmi. Jó, hogy nem azt várjátok, hogy vörös szőnyeget terítsenek elétek.
Nem, vörös szőnyeget nem várok. De azt igen, hogy ne képzelje senki, hogy 200.000 ft-ért eladom a testem. Annál SOKKAL többet érek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!