Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Május 11-én voltam a parommal...

Május 11-én voltam a parommal és nem védekeztünk most akarom bevenni az 5napos esemény utáni tablettát szeritetek fog hatni? Vagy ha már volt peteérés meg ovuláció akkor ilyenkor is hat?

Figyelt kérdés
Esemény utáni tabletta
2017. máj. 16. 18:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na figyelj ide anyám én 10eve panikbeteg vagyok 33eves ketgyermekes anyuka van egy14es 10eves fiam jobban teszed ha normálisan beszélsz én szepen kerdeztem hogy valszoltok? Tudod szeretnék is babát de mivel panibeteg vagyok felek is és ezért nem tudtam dönteni előbb kerdezzel meg ne itelkezzel mert nem tudhatod másnak a problémáját tudod 10eve szultem és azota sok minden változott latod meg azt se tudod hogy van ilyen egyébként most beszéltem nőgyógyászszal és azt mondta még nyugodtan bevehetem de nem vettem be sajnálom hogy ilyen tipus vagy ne itelkezzel mert nem tudhatod neked mithoz a holbap
2017. máj. 16. 21:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Te vagy a bunkó meg az első aki irt sajnallak titeket hogy igy beszéltek primitív módon valogassatok. Meg a szavaitokat még ti is lehettek igy arra nem gondoltok vagy ti olyan nagy egészséges nők vagytok terhesség alatt estem ebbe a betegsegbe de még ti is beleshettek! Lehet még ma! De az ilyenek meg is érdemlik nem kivanom de isten van az égbe ne felejtsd el
2017. máj. 16. 21:46
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

15 sorban 1 irasjel! 👍🏻

Beszeltel dokival, biztos elmondta, hogy hat e!

Ha mas nem, placebonak jo lesz!:)

2017. máj. 16. 22:49
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Ciklusban merre jársz? Ez is fontos lehet, aztán majd kiderül. A fogamzás után 7-10 napon beágyazódás, de nem tudni, mikor volt peteérésed, hol tart a ciklus és volt-e cikluson kívüli érés. A beágyazódást esetleg megakadályozhatja. De ezeket valószínűleg te is tudod. Azt, hogy hat-e majd tapasztalod. Vannak akik félnek tőlük (a gyermekektől), mint a szörnyecskéktől. Én nem. Ki tudja, talán te sem...
2017. máj. 16. 23:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Május 1-én jött meg 4-5napig tartott 29napos volt a ciklusom és 11-én voltam a parommal és nem védekeztünk
2017. máj. 17. 07:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Bevetted végül? Mert ennek a kérdésnek így a 6. napon nem sok értelme van...
2017. máj. 17. 08:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem vettem be szerinted van esély a terhességre mert az a 11ik nap volt
2017. máj. 17. 08:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, van. Ha nem védekezel, mindig van esély. De kétgyerekes anyaként tudhatnád!!!
2017. máj. 17. 08:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Ciklus 11 napja körül nagyob az esély, mintha mondjuk 20. napon lennél, mivel peteérés előtti időszak. Arról nem beszélve, hogy a hímivarsejtek több napig is bírják a klímát , akár egy hét múlva is életképesek lehetnek, ami ugye annyit jelent, hogy pont lefedi, és előrébb is hozhatja a peteérés időszakát. (29 napos ciklusnál mínusz 14 nap, vagyis a 15. nap a peteérés valószínűsíthető időszaka) Ettől korántsem biztos a teherbe esés, de nagy a valószínűsége. Ne tudja most megmondani senki, 28-29. napon egy érzékeny teszt kit tudja mutatni mi a helyzet. HA nem késik és időben és mennyiségébe nincs változás, akkor megúsztátok. HA nem szeretél még kisbabát, gyermeket, akkor ideje ez ellen komolyan tenni. HA pedig besikerült, akkor van mit szervezni, végiggondolni, hogy hogyan tovább. Ma már az esemény utáni végképp értelmét veszítette.
2017. máj. 17. 12:07
 20/21 anonim ***** válasza:
45%

Azért a kamasz gyerekeidet remélem felvilágosította valaki ( nem te) a biztonságos szexről.

Ha nem védekeztek, terhes lehetsz. Az h mennyi az "esély"....

2017. máj. 17. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!