7 nappal együttlét után ez mi lehet?
Sziasztok!
Pont egy hete voltunk együtt utoljára párommal, elvileg peteéréskor pont.
Ma elkezdett nagyon erősen szurkálni az egyik oldalt petefészkem.
Ez problémát jelenthet? Beágyazódás lehet ilyen korán?
Ha igen, akkor mikor lehet először tesztelni?
Köszönöm a segítséget!
Szia
Biztos vagy benne, hogy ez lenne a 7.dpo? Elvileg a 9-10. Korul kezdodik legkorabban a beagyazodas, de mar olvastam annyifele tapasztalatot, hogy en magam sem tudom, mit higgyek :) en 10.dpon jarok, ma kezdodtek a kis gorcsolesek es fejfajas epp mint mensi elott, bar ezt eleg korainak talalom meg, fene tudja :) tesztelni a legajanlottabb a nem vart napjan, kb 14 nappal peteeres utan, de sokan mar 9-10 korul elkezdik.
Pont így vagyok én is. Szerdán kéne megjönnie, de csak múlt hét kedden volt pém. Ma egész nap szurkál/görcsöl a hasam alja, kb mindenhol nem csak az egyik oldalon.
Még nem tudom hogy baba vagy mensi lesz belőle, de a hőm még fent van.
Mikor tesztelsz majd? Én péntekre tervezem ha nem jön meg. De nem csalódok akármi lesz is. Drukkolok mindenkinek!
Szia.Nálunk is ez a helyzet :) Mi pontosan 2 hete voltunk együtt, akkor volt peteérésem (teszt és hőmérőzés alapján tuti)Érdekes,hogy az előző hónapokban is próbálkoztunk, de sajnos nem jött össze a baba.Azokban a hónapokban a peteérést követő napon azonnal fájni kezdett a mellem.Most viszont nem, ami furcsa volt, aggódtam is hogy talán mégsem volt peteérésem és tévedett a teszt.Pedig nem.Az egyetlen tünetem a folyamatos hasszurkálás, hol egyik, hol másik oldalon, a mellfájdalom most jelentkezett a 12. napon, vérzés sehol és a 14. napon vagyis ma egy erős pozitívat teszteltem :))))
Szorítok Neked, elvileg igen, lehet beágyazódási tünet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!