Tényleg ennyire megbízhatatlan a Clearblue? Vagy csak nekem nem vált be?
Szia!
Nekem a Clear Blue nem mutatta ki hogy terhes vagyok a Lily viszont igen.
Szerintem drága is és nem mindig mutatja a helyes eredményt, a Lily viszont 800Ft 2db a rossmannban és szerencse vagy nem, akinek eddig a környezetemben ajánlottam azok azóta vagy megszültek vagy most fognak.
lehet másnak bejön...majd kiderül a válaszokból.
Mindenesetre azt ajánlom hogy a Lilyvel este tesztelj mikor már koncentráltabb a vizelet és ha az + akkor biztos az eredmény.
Üdv: egy laboros 15 hetes kislány anyukája
Szerintem pozitív irányban nem téved a teszt. S leírásod alapján inkább arra gondoltam, hogy a Clearblue mutatta ki a babát, a többi pedig nem.
A menstruációd attól még megjöhet, bár kevesebb szokott ilyenkor lenni és rövidebb ideig tart. Ha nem így van, akkor sajnos lehet, hogy vetélés volt.
Nem akarlak összezavarni, de nekem inkább ezek a dolgok tűnnek reálisabbnak, mint a rossz teszt.
szerintem elég relatív dolog megítélni a teszteket.Az,hogy melyik mikor mutatja ki,attól függ,hogy a szervezeted mennyi hcg-t termel.Lehet,hogy v.kinak többet termel a szervezete,és annak kimutatja olyan teszt is ami nem olyan érzékeny,de aki keveset termel,azt lehet az érzékeny is csak később mutatja,mikor elér a hcg érték egy megfelelő szintet.pl.a lilyt sokan szidják.Nekem csak az mutatta ki a nemvárt mensi első napján DÉLUTÁN.Tök piros lett.A clear blue pedig még napok múlva sem mutatott semmit.
Ezek az én tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!