Ki mikorra nem várja ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
6hónap hogy bróbálkozunk babócával:) drukkolok mindenkinek :)
2017. máj. 13. 06:10
11/32 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( hátha a következő hónapban:) nem szabad feladni én drukkolok:)
2017. máj. 13. 22:54
12/32 anonim válasza:
Mar késik par napja ! 5 éve várjuk az első babát ! Nalam van a gond ! Kezelve van 8 hónapja !
Sok reményem nincs de talan csoda történik ! Sok volt mar a csalódás , ezért mar nehezen tudom elképzelni hogy valaha is összejöhet !
Tesztelni hétfőn tesztelek !
Mivel meg nem voltam terhes igy nem tudom milyen érzes a terhességi emelyges ... Stb ! Olykor kicsit fura a gyomrom azt érzem ! De semmi fele mensis jelem nincs !
Drukkolok mindenkinek !
13/32 A kérdező kommentje:
Na miujság csajok? :)
2017. máj. 16. 05:24
14/32 anonim válasza:
12-es vagyok, még nem teszteltem, mert nem volt időm sajnos tesztet venni, de a héten mindenképp megejtem.
Mensi nem jött még meg, csak fehér folyás van dögivel !
NÁlatok mizu?
15/32 A kérdező kommentje:
A fehér folyást azt én is tapasztalom de még nem tudok semmit sajnos. 26-27re nem várom, szóval van még idő!:) remélem sikeres hónap lesz:) annyira lassan megy az idő.:( pozitiv tesztet kivánok mindenkinek;)
2017. máj. 16. 11:08
17/32 anonim válasza:
12-es vagyok, hát elvileg ma meló után tervezek tesztet venni és akkor holnap reggel...
18/32 anonim válasza:
Dehát ilyenkor már napközben is kimutatná! Na mindegy, te dolgod, de holnap gyere a hírekkel!
19/32 anonim válasza:
Én megvettem 2x2 tesztet, bár én még jövő hétvégéig ráérek. Egyik Pregnancy, másik X-epil. Szerintetek melyik az érzékenyebb?
20/32 anonim válasza:
7es vagyok én mára nem vártam, holnap tesztelek, bár sok reményt nem fűzök hozzá...... Régota probálkozunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!