Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretném ha véleményt mondaná...

Szeretném ha véleményt mondanátok a tesztjeimről? Kép.

Figyelt kérdés

3 éve varjuk, most jelentkeztunk be a 3.lombikra. Facelle, délutáni teszt, fura volt hogy barnázok, és erősen nyilall a méhem, pedig még csak 23-an jött meg, tehát elvileg most van a peteérésem?!

[link]

2017. máj. 11. 18:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Óó, köszönöm a sok választ! :)Nagyon kedvesek vagytok! Igazából csak ellőttem, mert fura volt a barnázás.. Az orrom is vérzik ha fújom, egyéb más nincs. Múlt hónapban gyógyfürdőben jártunk, s a mensi 3-4.napjan voltunk együtt, akkor éreztem h kivanós vagyok, ami csak peteéréskor szokott lenni. Ma vagyok a 19.napon. Az első konzultáció kedden volt a lombik miatt.. A férjem elszaladt a gyógyszertárba, de csak Movo tesztet kapott, az egy nem túl érzékeny teszt, nem is mutatott semmit. Nem elem magam bele persze, sokat csalódtam már.. Facelle tesztcsikkal meg nem volt ilyen tapasztalatom. Köszönöm meg egyszer a drukkot, nagyon hálás vagyok erte, és a válaszokért is! :)
2017. máj. 11. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Jobb oldali alapján szerintem van remény! Drukkolok,írj majd!

2017. máj. 11. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Szia. Remélem nem haragszol meg de le töltöttem a képed és fekete fehérbe raktam. Nézd meg. Látszik mind kettőn a 2. Csík igazán még halványan.

Gratulálok :)

[link]

2017. máj. 11. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Laptopról semmit nem láttam, de most telefonról nézem és a jobb oldalin tényleg látszódik csak nagyon halványan. A bal oldalin viszont innen se látom.
2017. máj. 11. 23:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon drágák vagytok! 13. válaszoló, neked külön koszonom. A ma reggeli Movo teszt nega, ill. nagyon haloványan mintha lenne vmi. Nem elem magam bele semmibe, a mai napot még ki kell varnom, csak késő délután tudok megint facellel tesztelni. Remélem nem egy újabb hibás szeriarol van szó.
2017. máj. 12. 07:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Fastestrol rendelt kazettás one step negativ. Nincs baba, újabb hibás ócska gyártmányok voltak.
2017. máj. 12. 08:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is látom, szerintem ne add még fel. Próbálj holnap reggel is egyet. A fastestről rendelt teszt nekem nem vált be.
2017. máj. 12. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!