Megint egy teszt amiről véleményt kéne mondani! Megnéznéd?
Az egyik száradás előtti kép a másik száradás utáni kép.
Előtti:
Utáni:
Ez Walentin 10-es érzékenységű teszt Volt itt kérdésem ahol kettő is extra halvány volt többen száradásinak vélték. PCOS miatt nincs ciklusom. Szedem a Mercformint. Nem tudom miért játszik a sors,hogy a harmadik tesztem is halvány,viszont ez erősebb mint az előzőek. Egy Facelle lett halvány és egy x-epil. Ha terhes lennék kb. most lenne 4 hetes. Akkor is lehet ennyire halvány? Mindenképpen megyek orvoshoz,de az kb. másfél hét még. PCOS miatt ciszta is okozhat ilyen tesztet?Vagy a Merchformin? Tanácstalan vagyok.Köszi a választ!
Ha erosodik, az jo, csak vekonykanak tunik a csik.A negy hetest ugy erted, h negy het telt el az elozo menzesz ota?
Akkor teljesen jo a csik.
Ez pozitívnak tűnik, ha rózsaszín, akkor remèljük, hogy terhesség miatt van :)
Késik már? Mikorra nem várod?
4-es vagyok: annyi, h az enyém 4 hetesen még ennél is halványabb volt :)
Mondjuk nàlam 4 nappal később fogant.
Itt a Facelle tesztem ami kb egy hete volt ilyen. Ezután volt egy ennél halványabb x epil. Meg a mostani. Ez érzékenyebb mint a facelle meg az x epil
Fogalmam sincs, hogy gyógyszer vagy ciszta okozhat e pozitív tesztet..
Én látok valamit ezen a teszten, az viszont fura ha 1 hét alatt csak ennyit azaz leheletnyit erôsödött (amit lentebb mellékeltél). Nézd meg ugyanolyan teszttel 2 nap múlva van e és mekkora változás. Szorítok!!
9-es. A kérdező írta, hogy amit most tesztelt az érzékenyebb mint az utolsó link amit fel rakott. így lehet reális hogy egyforma halványak :)
Szerintem tesztelj még egyet, ugyan olyat, mint legutoljára és az lesz a mérvadó :) de szerintem pozi :) drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!