Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ez lehet pozitív teszt? Edig minden tesztről el tudtam dönteni, hogy pozitív vagy negatív, de ennek már a kontrollcsíkja is olyan fura. Holnap veszek egy facelle-t, mert ez egy 25ös x-epil, és nem tűnik túl megbízhatónak. 1 hete késik.

2017. máj. 11. 06:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Talán. Nekem ez hibás tesztnek tűnik, olyan, mintha mindkét csíknak csak a fele lenne meg.
2017. máj. 11. 06:22
 2/12 A kérdező kommentje:

[link]

1 óra telt el és ilyen lett... tudom hogy 5 perc után már nem értékelhető. De ez amúgyis egy fura teszt :D

2017. máj. 11. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez pedig positiv.
2017. máj. 11. 06:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív lesz az! :) de azért egy másik fajtával nem árt rá nézni. :)
2017. máj. 11. 06:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok :))) mindenképp ránézek holnap reggel egy facelle teszttel, mert nincsenek tüneteim és így én eléggé kételkedem benne =/
2017. máj. 11. 07:19
 6/12 anonim ***** válasza:
ez pozi,halk gratula :)
2017. máj. 11. 07:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen tesztem. Az OneStep csinált egyszer ilyent, hogy kevés festékanyagot raktak bele. Amikor belemártottam akkor szinte csak a felső felén ment a szín, alul meg semmi. Aztán csak a csíkok fele látszott először, majd pár perc múlva kicsit lejebb folyt a festék. Én is megismételtem, persze az is pozi volt, Úgyhogy Szerintem ez pozitív. 😊 Amúgy nem kell hogy tüneted legyen, majd jön az a 6. Héttől. 😊
2017. máj. 11. 09:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Én tudod, mit csinálnék, ha ilyet tesztelnék?! Se hall, se lát Dömötörként rohannék tesztet venni! S ha egy hete késik, bizony én megcsinálnám még ma, napközben, de úgy, hogy egyből kettőt vennék, és a másikat pedig holnap reggel! De ez biztos, hogy pozitív lesz!
2017. máj. 11. 13:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Vettem egy clearbluet, az nem hazudik, és nem kell a csíkokból találgatni mi a helyzet. Holnap reggel tesztelek :))) szurkoljatok :))))
2017. máj. 11. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Drukkolok, írj majd mi lett! :)
2017. máj. 11. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!