Ez lehet pozitív?
Szerintem ismételd meg reggeli elsőből.
Mintha lenne rajta valami.
Holnap meg csinálom a másikat első vizeletben. Most ilyen lett hogy megszáradt.
Az xepil egy Sz@r !! Szerintem ha nem akarod magadat hiú ábrándokba ringatni akkor megcsak a boltban az irányába se nyulsz !
Vegyél egy facellet , az jo ! Ez egy rakás fos ! Ez egy negatív teszt es te is vedd annak ... marcsak a sajat lelked miatt ! Ha a facellen látsz második csíkot időn belül 5-10 perc akkor annak örülhetsz !
Ha akarod küldök neked privátban par tesztet , sokkal erősebb második csik mint a tieden es a facelle az meg tok negatív ! (Volt hogy ugyanabból a pisibol)
Sőt egy xepilt vízbe martottam es azon is ott volt időn belül a csik ... Na nem röhej ??! 😂😆😖😱😆😱
Ez az xepil részéről egy üzleti fogas ... Ott a halvany csík ... A no reménykedik majd rohan a boltba venni meg tesztet ! Erről szól !
Ettől függetlenul holnap meg tesztelhetsz pozit es en szurkolok neked ..de ezt az xepilt ne vedd meg pozinak....
De az xepil tesztet ahogy van kivonnam a forgalomból !!! Annyi de annyi nőt szívatott mar meg !!! (Köztük engem is párszor )
Majd írd meg mi lett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!