Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Mára nem várám és ilyen lett most délután az x epil tesztem.

2017. máj. 7. 16:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ismételd meg reggeli elsőből.

Mintha lenne rajta valami.

2017. máj. 7. 16:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én negatívnak látom, de az x-epiles teszteket nagyon szidják, hogy alig akar megjelenni a 2. csík. Amíg nem jön meg, addig van remény. Én inkább pár napot várnék még az újrateszteléssel és egy jobb teszttel próbálkozz pl facelle.
2017. máj. 7. 16:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy csíkot látok.Pár nap múlva ismételd meg.
2017. máj. 7. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett a másik teszt eredménye. Drukkolok!
2017. máj. 7. 17:30
 5/19 A kérdező kommentje:

Holnap meg csinálom a másikat első vizeletben. Most ilyen lett hogy megszáradt.

[link]

2017. máj. 7. 17:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
X-epilen minden masodiknal van ilyen. Honapok ota szidjak ezen az oldalon, es tenyleg, nem is tudom hany ilyet lattam itt feltoltve ugy, hogy a kerdezonek megjott utana meg masik teszt negativ lett.
2017. máj. 7. 17:55
 7/19 anonim ***** válasza:
Én látom mire gondolsz,szerintem még bàrmi lehet ebböl amig nemjön meg.Nem feltétlenűl rossz a teszt csupán azért mert még nagyon halvàny.Az a baj hogy nagyon sokan tesztelnek nemvàrt elött vele,és sokszor elöfordul kémiai terhesség id,és persze utànna a teszt a hibàs.Rengeteg ilyen tesztet elhasznàltam már és sosem jött ki màsik csik csakis akkor mikor tènyleg vàrandos lettem.Mèg idöntul sem jelent meg rajta semmi.
2017. máj. 7. 18:53
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Az xepil egy Sz@r !! Szerintem ha nem akarod magadat hiú ábrándokba ringatni akkor megcsak a boltban az irányába se nyulsz !

Vegyél egy facellet , az jo ! Ez egy rakás fos ! Ez egy negatív teszt es te is vedd annak ... marcsak a sajat lelked miatt ! Ha a facellen látsz második csíkot időn belül 5-10 perc akkor annak örülhetsz !

Ha akarod küldök neked privátban par tesztet , sokkal erősebb második csik mint a tieden es a facelle az meg tok negatív ! (Volt hogy ugyanabból a pisibol)

Sőt egy xepilt vízbe martottam es azon is ott volt időn belül a csik ... Na nem röhej ??! 😂😆😖😱😆😱

Ez az xepil részéről egy üzleti fogas ... Ott a halvany csík ... A no reménykedik majd rohan a boltba venni meg tesztet ! Erről szól !

Ettől függetlenul holnap meg tesztelhetsz pozit es en szurkolok neked ..de ezt az xepilt ne vedd meg pozinak....

De az xepil tesztet ahogy van kivonnam a forgalomból !!! Annyi de annyi nőt szívatott mar meg !!! (Köztük engem is párszor )

Majd írd meg mi lett !

2017. máj. 7. 19:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Szia. Az x-epil nekem is okozott már csalódást, de drukkolok neked! Írd meg majd milyen lett a mai!
2017. máj. 8. 06:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia !

teszteltél azóta ???

2017. máj. 8. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!