Ez lehet pozitív?
2017. máj. 7. 16:13
11/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Bocsi hogy most írok csak éjszakás vagyok és nekem a reggeli pisi az délután van. Meg csináltam ugyan olyan mint a tegnapi. Most várok pár napot és veszek másik fajtát. Mindenki köszönöm a gyors választ.
2017. máj. 8. 16:01
12/19 anonim válasza:
Szia !
Van esetleg azóta fejlemény ???
13/19 anonim válasza:
Ha elfogadsz 1 jo tanàcsot akkor hanyagold az xepillt mert 1 nagy rakás kaka.Minden tesztem szèp pozi ez meg megsem közelitti.Szerintem hasznàlj facellèt vagy az ujfajta predyktort.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Legközelebb hétvégén tesztelek és meg írom hogy mi lett. De az nem x-epil meg predictor lesz mert az már csapott be nagyon csúnyán. ilyen volt és nem volt baba :( úgy hogy maradt a facelle.
2017. máj. 11. 19:24
16/19 anonim válasza:
Ha jól látom, akkor megrongáltad a tesztet. Úgy meg értékelhetetlen. Ne csodálkozz, ha nem volt valós az eredmény.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem rongáltam meg csak ki vettem a tokból hogy le tudjam fotózni. És 1 perc alatt ilyen volt nem kellett vele sokat várni. De most indulok tesztet venni és ha holnap fel kelltem akkor meg csinálom.
2017. máj. 12. 16:33
18/19 anonim válasza:
Szia ! Drukkolok neked kérdező ! Remelem jo hírekkel jossz ! :))
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. De ma reggel sajnos meg jött. Az x epilnek nem helet hinni ha ilyen halváy
2017. máj. 14. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!