Ha valaki terhes, akkor lehet közben érésben lévő
tüszője?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 22:40
1/9 anonim válasza:
Nem. Max. az fordulhat elő, hogy egy ciklus alatt két tüsződ érik, mindkettőben sejt van, az egyik megtermékenyül az aktus során, a másik pedig még "várakozik". Így - ha szó szerint értjük - már "terhes" vagy, közben ott van a másik tüsző is. De ha többhónapos terhesség alatti tüszőérésre gondolsz, akkor az nem lehetséges.
2008. okt. 14. 22:50
2/9 A kérdező kommentje:
Nem többhónapos terhességre gondoltam,hanem arra,hogy pár hetes terhes vagy,és közben van néhány érésben lévő tüsződ.Ilyen lehetséges?
2008. okt. 14. 22:57
3/9 anonim válasza:
Én azt hiszem, hogy nem. Csak úgy, mint az első válaszban írtam, hogy EGY ciklus alatt érhet több egyszerre (ritkán). Ha megtermékenyül, utána már termelődik a HCG, beágyazódik a magzat, nincs menstruáció, tehát nincs peteérés.
2008. okt. 14. 23:23
4/9 A kérdező kommentje:
És akinek terhesség elején még van menstruáció?
2008. okt. 14. 23:32
5/9 anonim válasza:
Hát... jó kérdés! Nem vagyok orvos, de én azt gondolnám, hogy az már nem olyan rendes menstruáció, hanem a beágyazódástól vérezhet valaki. De nem akarok hülyeséget mondani, kérdezd meg a dokidat, szerintem telefonon is megmondja.
Egyébként miért kérdezed? Veled úgy érzed, ez történt?
2008. okt. 14. 23:44
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszolsz,és ne haragudj,nem akarlak kiborítani.Én úgy érzem,hogy van valami,nagyon sok tünet ezt igazolja,amiket most nem akarok felsorolni,de voltam uh-n,ahol azt mondták,nem vagyok terhes,és nincs cisztám sem.A leletemre pedig ezt írták: nyálkahártya 5,6mm , néhány érésben lévő tüsző. Csak két nap múlva megyek dokihoz,és addig próbálok tájékozódni.Köszi a segítséged :)
2008. okt. 14. 23:49
7/9 anonim válasza:
Nem borítassz ki egyáltalán:))) Sajnálom, hogy nem tudok válaszolni, és így igazából nem is értem a kérdést. Ha terhes lennél, akkor az UH kimutatná. Vagy a HCG vérvétel. Nem kapsz esetleg valami stimuláló gyógyszert? Clostylbegitet vagy valamit? Attól pl. lehet több tüsző. De ha aprók, akkor azokban általában nincs sejt, csak tüszőfolyadék. Én azt a nyálkahártyát kicsinek gondolom, legalább 8-10 mm-nek kellene lenni, hogy be tudjon ágyazódni a magzat. (úgy tudom)
Egyébként elgondolkoztam a kérdéseden, nekem volt olyan időszak, hogy menstruáció alatt is érett tüszőm, - úgyhogy bármi előfordulhat!
Sok sikert, remélem,hamar választ kapsz a kérdéseidre!
2008. okt. 14. 23:57
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)De szerintem megint feleslegesen ringattam magam álomba. Soha nem szabad feladni,ugye? Na,jó éjszakát
2008. okt. 15. 00:02
9/9 anonim válasza:
Azt hiszem, hasonló cipőben járhatunk.... Remélem, lesz babád hamarosan, ezt kívánom Neked!! És ne idegeskedj, minden rendben lesz!!! Jó éjt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!